Filmele și serialele cu Patrick Wilson

 • Passengers (2008)

  Pasagerii

  Un thriller captivant despre prăbușirea unui avion și ancheta ce survine în urma incidentului și care scoate la iveală amănunte stranii și dorința de mușamalizare a companiei aeriene.

  Regia: Rodrigo García
  15 0
  5.8
 • Lakeview Terrace (2008)

  Mărul discordiei

  Lakeview Terrace este o dramă plină de suspans a cărui acţiune îi are în centru pe tinerii proaspăt căsătoriti Chris şi Lisa Mattson, fericiţi că au reuşit să se mute în California, în ceea ce pare a fi casa visurilor lor.

  Regia: Neil LaBute
  11 1
  6.2
 • Evening (2007)

  Amurgul

  Ann Lord le dezvaluie fiicelor ei – Constance, o mama si sotie fericita, si Nina, o femeie singura si nelinistita – un secret pastrat mult timp: acum o jumatate de secol Ann a iubit un barbat, iubire care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

  Regia: Lajos Koltai
  6 0
  6.4
 • Running with Scissors (2006)

  Alergând ca apucații

  Atunci cand parintii lui divorteaza,tanarul Augusten este trimis de mama sa sa traiasca in casa psihiatrului la care ea se trateaza, un individ excentric si neconformist. Augusten se confrunta cu situatii care mai de care mai iesite din comun.

  Regia: Ryan Murphy
  5 1
  6.1
 • Little Children (2006)

  Copii mici

  Bazat pe romanul lui Tom Perrota, filmul se concentrează asupra câtorva persoane ale căror vieți se intersectează în mod surprinzător și poate periculos pe terenurile de joacă, în bazinele orașului și pe străzile unde locuiește mica lor comunitate.

  Regia: Todd Field
  15 1
  7.5
 • Hard Candy (2005)

  Capcană fatală

  Inteligenta și fermecătoarea Hayley, o tânără nonconformistă, nu ar avea ce să caute la o întâlnire cu atrăgătorul Jeff, un fotograf de modă în vârstă de peste 30 de ani pe care l-a cunoscut pe internet. Înainte să-și dea seama, se pomenește...

  Regia: David Slade
  24 1
  7.0
 • The Alamo (2004)

  Bătălia de la Alamo

  Filmul este povestea celei mai faimoase bătălii din istoria Texasului. Este un mit si o poveste adevărată în acelasi timp. O epopee glorioasă si cutermurătoare despre curaj, despre vointa de a trăi, visul pe care s-a întemeiat natiunea americană.

  Regia: John Lee Hancock
  9 0
  6.0
 • The Phantom of the Opera (2004)

  Fantoma de la operă

  Vocea lui o cheama, sustinandu-i talentul extraordinar din ungherele intunecoase ale Operei, unde corista inocenta Christine Daae (EMMY ROSSUM) si-a gasit un camin. Numai profesoara de balet, Madame Giry (MIRANDA RICHARDSON), stie ca misteriosul...

  Regia: Joel Schumacher
  20 1
  7.2
 • Angels in America (2003)

  Îngeri în America

  Al Pacino, Meryl Streep si Emma Thompson se intalnesc toti in Ingeri in America, un mini-serial HBO care a reusit sa se transforme intr-un eveniment de televiziune de proportii. Asta datorita distributiei sale de exceptie, regiei impecabile si nu...

  9 0
  8.1