Filmele cu Patti D'Arbanville

  • Patti D'Arbanville

    Patti D'Arbanville

    72 de ani
    Data nașterii: 25.05.1951
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • The Extra Man (2010)

    Ultimul gentleman

    Un bărbat care își câștigă existența ca escortă pentru femeile înstărite din partea de est a New York-ului ia sub aripa lui protectoare o tânără si ambițioasă dramaturgă.

    Regia: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
    0 1
    5.8
  • Perfect Stranger (2007)

    Străin perfect

    Cand o jurnalista incepe sa ancheteze uciderea unui prieten, ea este aruncata in universul intalnirilor online. Ajutata sa-i ia urma asasinului de un amic, geniu al informaticii, ea va face o călători in spatiul virtual, dar deloc lipsit de pericole.

    Regia: James Foley
    24 4
    5.7
  • Fathers' Day (1997)

    Un tata in plus

    Jack Lawrence, un avocat sobru si familist si Dale Putley, un mizantrop boem cu suflet de copil, pornesc in cautarea fiilor lor. Daca daca amandoi cauta de fapt acelasi baiat?

    Regia: Ivan Reitman
    9 0
    5.3
  • The Fan (1996)

    Un admirator fanatic

    Un admirator fanatic se transforma in agresor, atunci cand are senzatia ca jucatorul pe care-l idolatriza l-a dezamagit. Colericul Renard (De Niro) are o fosta sotie care-l uraste, un fiu care se teme de el si o slujba pe care o va pierde in curand.

    Regia: Tony Scott
    12 0
    5.9
  • Fresh Horses (1988)

    Dragoste fragila

    Matt e la colegiu si urmeaza sa se casatoresca cu o fata din inalta societate. Insa la o petrecere o intalneste pe Jewel si toate planurile ii sunt date peste cap. Se desparte de logodnica lui si incepe o relatie cu aceasta fata simpla.

    Regia: David Anspaugh
    3 0
    5.0
  • Modern Problems (1981)

    Dragoste atomică

    Controlorul de trafic aerian Max Fiedler, recent părăsit de prietena lui, vine în contact cu deșeuri nucleare și capata puterea de telekinezie, pe care o folosește nu numai pentru a-si recâștiga iubita, dar si pentru a se răzbuna.

    Regia: Ken Shapiro
    4 0
    5.0
  • Time After Time (1979)

    Timp după timp

    Londra, 1893: Autorul și omul de știință H.G. Wells le prezintă noua sa invenție - o mașină a timpului - colegilor și prietenilor săi când poliția îi bate la ușă. Ucigașul Jack The Ripper tocmai a lovit din nou și trebuie să fie încă prin preajmă....

    Regia: Nicholas Meyer
    15 2
    7.1
  • Big Wednesday (1978)

    Miercurea cea mare

    Matt Johnson, Jack Barlow și Leroy Smith sunt trei tineri surferi din California anilor '60. Sunt prezentati savurand viata lipsită de griji însa in cele din urmă ei trebuie să se confrunte cu faptul că lumea se schimbă, devine mai complexa.

    Regia: John Milius
    4 0
    7.1
  • Bilitis (1977)

    Regia: David Hamilton
    3 0
    5.3