Filmele cu Paul Bates

  • Paul Bates

    Paul Bates

    65 de ani
    Data nașterii: 24.12.1958
    Locul nașterii: New York, United States
  • The Survivor (2021)

    Supraviețuitorul

    Harry Haft e un pugilist care a luptat cu alți prizonieri din lagărul de concentrare pentru a supraviețui. Bântuit de amintiri și de vinovăție, el încearcă să-și regăsească prima iubire cu ajutorul unor meciuri împotriva unor legende ale boxulului.

    Regia: Barry Levinson
    30 4
    6.7
  • Instinct (1999)

    Nicoline începe să lucreze într-o închisoare unde îl cunoaște pe Idris, un violator inteligent și psihopat. Un joc al puterii apare între ei și Nicoline este acaparată complet de situație.

    Regia: Jon Turteltaub
    21 2
    6.5
  • The Preacher's Wife (1996)

    Dragoste de înger

    Sotia lui Henry trece prin momente grele. Reverendul se ca poate schimba ceva in comunitatea pe care o conduce, tot asa cum se teme sa-i marturiseasca sotiei adevaratele sentimente. Salvarea lor va fi un inger care va aduce impacarea sotilor.

    Regia: Penny Marshall
    11 1
    5.7
  • Jennifer 8 (1992)

    Jennifer

    Intr-o groapa de gunoi dintr-un orasel californian sunt descoperite bucati dintr-un cadavru. Un inspector ratat, atat in viata de familie cat si in profesie, fugar din Los Angeles, identifica urmele unui ucigas in serie.

    Regia: Bruce Robinson
    13 0
    6.3
  • Crazy People (1990)

    Spitalul de nebuni

    Emory lucreaza in publicitate, dar incepe sa-si piarda mintile si e trimis intr-un spital. Lucrarile sale sunt trimise insa din greseala la tipar, iar munca sa se bucura de un real succes. Dar Emory se îndrăgostește în spital si vrea sa rămână acolo.

    Regia: Tony Bill, Barry L. Young
    6 0
    6.0
  • Coming to America (1988)

    Un prinț în America

    Prinţul moştenitor din Zamunda, sătul de viaţa superficială pe care o duce şi de faptul că urmează să se căsătorească cu o femeie pe care nu a văzut-o, pleacă incognito în America, unde intenţionează să-şi găsească sufletul pereche.

    Regia: John Landis
    58 3
    7.1
  • Hot Pursuit (1987)

    Frumoasa și insula

    Dan Bartlett (John Cusack), un adolescent foarte indragostit de prietena lui Lori, (Wendy Gazelle) este pe cale de a-si indeplini unul dintre cele mai indraznete visuri: o vacanta in Insulele Caraibe alaturi de iubita sa, care pe langa faptul ca...

    Regia: Steven Lisberger
    7 1
    5.7