Filmele cu Paul Benedict

  • Paul Benedict

    Paul Benedict

    Data nașterii: 17.09.1938
    Decedat: 01.12.2008 (70 de ani)
  • The Addams Family (1991)

    Familia Addams

    Este momentul să faceți cunoștință cu familia Addams, o comedie realizată pe baza cărții Familia Addams. Îi veți întâlni pe blândul Gomez, un împătimit al trabucelor, pe îngrozitoarea sa soție, Morticia și pe cei doi drăcușori de copii, Wednesday...

    Regia: Barry Sonnenfeld
    27 0
    6.9
  • Sibling Rivalry (1990)

    Rivalitate in familie

    Comedie neobisnuita despre o sotie neglijata pe care frustrarea o impinge in bratele unei singure si aduleterine aventuri cu urmari dintre cele mai umilitoare.

    Regia: Carl Reiner
    2 0
    5.4
  • The Freshman (1990)

    Novicele

    Dupa ce este jefuit, Clark isi urmareste hotul care, culmea ironiei, ii ofera un job: sa ia un colet de la aeroport si sa-l duca la o adresa anume.

    Regia: Andrew Bergman
    18 0
    6.5
  • Arthur 2: On the Rocks (1988)

    Arthur, rușinea familiei

    Arthur, milionarul fericit, refuza o casatorie aranjata si se insoara cu o fata saraca pe care o iubeste din suflet. Tatal domnisoarei dezamagite se razbuna si dupa ce trage niste sfori, reuseste sa-l aduca pe Arthur la sapa de lemn. Astfel,...

    Regia: Bud Yorkin
    5 0
    4.6
  • The Man with Two Brains (1983)

    Omul cu două creiere

    Doctorul Michael (Steve Martin), cel mai mare chirurg din lume, comite un grav accident de masina, al carei victima este o femeie frumoasa. El o duce la spital său unde ii salveaza viața folosindu-se de propria lui inventie in domeniul chirurgiei.

    Regia: Carl Reiner
    16 1
    6.4
  • The Goodbye Girl (1977)

    Adio, dar rămân cu tine!

    „Cea mai calda comedie a lui Neil Simon de pana acum pune in contact un actor interpretat de Dreyfus cu o femeie recent parasita - Marsha Mason - in acelasi apartament fara voia lor. Un scenariu de mare calibru si interpretari pe masura”.

    Regia: Herbert Ross
    Oscar-uri:
    20 0
    7.4
  • Acțiunea se petrece în Munții Stâncoși, unde Jeremiah Johnson, fugind de civilizație, încearcă să ducă o viață liberă. Pentru a supraviețui aici, el va trebui să învețe însă alte legi: a muntelui, a fiarelor sălbatice, a Pieilor Roșii.

    Regia: Sydney Pollack
    25 2
    7.6
  • Taking Off (1971)

    Desprinderea

    Satira putin cam incarcata a raporturilor dintre parinti si copii, in America razboiului din Vietnam si a contestarii.

    Regia: Miloš Forman
    3 0
    7.4