Filmele și serialele cu Paul Giamatti

 • Paul Giamatti

  Paul Giamatti

  54 de ani
  Data nașterii: 06.06.1967
  Locul nașterii: New Haven, Connecticut, USA
 • Jungle Cruise (2021)

  Croazieră în junglă

  Frank, care conduce o mică ambarcațiuni, pleacă împreună cu Lily și fratele ei în căutarea Arborelui Vieții, despre care se crede că deține puteri vindecătoare. Cei trei au de înfruntat animale sălbatice, dar și o expediție germană concurentă.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  218 14
  6.6
 • Gunpowder Milkshake (2021)

  Milkshake exploziv

  Trei generații de asasine de elită trebuie să învețe să aibă încredere una în cealaltă, să înfrunte "Firma" și armata lor de acoliți și să declanșeze iadul împotriva celor care ar putea să le răpească ce au mai scump pe lumea asta.

  Regia: Navot Papushado
  75 11
  6.0
 • Regia: Reed Morano
  21 5
  5.7
 • Private Life (2018)

  Regia: Tamara Jenkins
  15 2
  7.2
 • Morgan (2016)

  Lee Weathers, o consultantă a unei corporații, specialistă în managementul riscului, trebuie să hotărască dacă existența lui Morgan, o ființă artificială, trebuie încheiată sau nu.

  Regia: Luke Scott
  28 4
  5.8
 • The Phenom (2016)

  Fenomenul

  În ciuda succesului de care se bucură pe teren, Hopper Jr. este singur și traumatizat. Filmul prezintă faptul că dacă se scot din ecuație faima și banii, ego-ul poate să fie o valoare negativă și izolatoare.

  Regia: Noah Buschel
  1 0
  5.3
 • Ratchet & Clank (2016)

  Ratchet și Clank. Cavalerii galaxiei

  Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el.

  Regia: Kevin Munroe, Jericca Cleland
  6 1
  5.6
 • Billions (2016)

  Miliarde

  Procurorul Chuck primește informații că mogulul Bobby Axelrod s-ar face vinovat de rele practici pe piața de capital. Foarte popular, Axelrod pare intangibil pentru Rhoades, dar asta nu îl împiedică pe procuror să întindă capcane.

  Scenariul: David Levien, Brian Koppelman, Andrew Ross Sorkin
  750 22
  8.4
 • The Little Prince (2015)

  Micul prinț

  Ecranizare după mult iubita carte pentru copii a lui Antoine de Saint-Exupéry: Un pilot se prăbuşeşte în deşert şi întâlneşte un băieţel de pe o planetă îndepărtată. Visul său? Să aibă un prieten...

  Regia: Mark Osborne
  9 0
  7.7
 • Producția biografică Straight Outta Compton descrie ascensiunea trupei de hip hop N.W.A. din California - alcătuită din nume ajunse celebre, precum Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E și MC Ren - și succesul fulminant al acesteia în industria muzicală.

  Regia: F. Gary Gray
  17 2
  7.8
 • San Andreas (2015)

  Dezastrul din San Andreas

  După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături

  Regia: Brad Peyton
  59 2
  6.1
 • Love & Mercy (2014)

  Despre muzică și alți demoni

  Viața singuraticului compozitor și muzician al formației Beach Boys, Brian Wilson, de la succesele sale cu albume pop orchestrale extrem de influente la căderea nervoasă și întâlnirea ulterioară cu terapeutul controversat Dr. Eugene Landy

  Regia: Bill Pohlad
  5 0
  7.4
 • Madame Bovary (2014)

  Doamna Bovary

  Plictisită de mariajul său cu un doctor și sătulă de viața într-un oraș mic, neliniștita și frumoasa Emma Bovary pleacă în căutarea pasiunii și iubirii, cu orice preț.

  Regia: Sophie Barthes
  7 0
  5.7