Filmele cu Paul Herman

  • Paul Herman

    Paul Herman

    Data nașterii: 29.03.1946
    Decedat: 29.03.2022 (76 de ani)
  • American Hustle (2013)

    Țeapă în stil american

    În anul 1978, mai mulți agenți ai Biroului Federal de Investigații au pozat succesiv în șeicul fictiv Kraim Abdul Rahman și s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită.

    Regia: David O. Russell
    42 5
    7.2
  • Silver Linings Playbook (2012)

    Scenariu pentru sfârșit fericit

    Pat a petrecut 4 ani într-un ospiciu după ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se cu părinții după ce este externat, Pat are impresia că nu a lipsit mai mult de câteva luni și vrea să o recucerească pe Nikki

    Regia: David O. Russell
    Oscar-uri:
    54 7
    7.7
  • Crazy Heart (2009)

    Inimă nebună

    Crazy Heart ni-l oferă pe Bad Blake (Jeff Bridges), un cântăreț de muzică country falit, cu o viață furtunoasă în spate. Aflat la vârsta înțelepciunii, Bad realizează că a pierdut o prea mare parte din viață pe drumuri, în turnee.

    Regia: Scott Cooper
    Oscar-uri:
    12 0
    7.2
  • We Own the Night (2007)

    Noaptea este a noastră

    Bobby deschide un club de noapte, constient ca asta inseamna sa inchida ochii la multe infractiuni. Nimeni nu trebuie sa stie ca are politisti in familie. Cand mafia ruseasca declara razboi NYPD, va trebui sa aleaga intre viata sa de lux si familie.

    Regia: James Gray
    28 1
    6.8
  • Radio Days (1987)

    Zilele radioului

    O trimitere plina de nostalgie la epoca de aur a radioului, dar si o evocare – cu tenta autobiografica – a vietii unei familii evreiesti din Brooklyn-ul anilor 1940.

    Regia: Woody Allen
    6 0
    7.4