Filmele cu Paul Hogan

  • Paul Hogan

    Paul Hogan

    84 de ani
    Data nașterii: 08.10.1939
    Locul nașterii: Lightning Ridge, New South Wales, Australia
  • Regia: Dean Murphy
    4 1
    6.4
  • Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

    Crocodilul Dundee în Los Angeles

    Mick s-a întors în ținuturile sălbatice din Australia cu Sue și fiul lor. Aventurile lui în civilizație nu s-au terminat. Sue e chemată la ziarul tatălui ei ca să înlocuiască un director. Mike și băiețelul o însoțesc în acestă nouă aventură.

    Regia: Simon Wincer
    37 0
    4.8
  • Flipper (1996)

    Sandy Ricks e trimis de către mama lui în Coral Key, o insulă rustică pe cheiul Floridei, pentru a-și petrece vara cu unchiul său, Porter Ricks. Un neașteptat prieten, și anume delfinul Flipper, îi oferă băiatului aventura vieții.

    Regia: Alan Shapiro
    5 0
    5.3
  • Lightning Jack (1994)

    Jack Fulgeratorul

    Pentru a-şi asigura o bătrâneţe liniştită, Lighting Jack, un bandit, trăgător de elită, doreşte să dea o ultimă lovitură. Dar pentru a reuşi, are nevoie de un asociat. Cel pe care-l găseşte este Ben Doyle, un tânăr de culoare, surdo-mut, fără...

    Regia: Simon Wincer
    12 0
    5.5
  • Dupa ce moare, un hot profesionist devine inger de proba. Insa trebuie sa faca o fapta buna pentru un om neajutorat pentru a-i fi date aripile.

    Regia: John Cornell
    6 0
    5.6
  • Crocodile Dundee II (1988)

    Crocodilul Dundee II

    Pe măsură ce excentricul australian Hogan încearcă să-și întemeieze căminul alături de frumoasa lui prietenă, Linda Kozlowscki, în marele New York, pe urmele lor pornesc la vânătoare niște periculoși traficanți de droguri.

    Regia: John Cornell
    38 0
    5.7
  • Crocodile Dundee (1986)

    Crocodilul Dundee

    Interpretarea extrem de amuzantã a lui Paul Hogan a fãcut din „Crocodile Dundee” cea mai bunã comedie a anului 1986. Eroul e un australian care vâneazã cu mâna goalã crocodili, „doboarã” cu privirea bivoli și bagă sub masã bãutori „veterani”.

    Regia: Peter Faiman
    38 0
    6.6