Filmele cu Paul Mazursky

  • Paul Mazursky

    Paul Mazursky

    Data nașterii: 25.04.1930
    Decedat: 30.06.2014 (84 de ani)
  • Big Shot's Funeral (2001)

    Înmormântarea șefului

    Don Tyler (Sutherland) este un american la Beijing, caruia nu ii prieste atmosfera „chinezeasca”. Este nevoit sa isi construiasca o echipa noua, sa se adapteze cerintelor televiziunii din China... Oare va reusi?

    Regia: Feng Xiaogang
    1 0
    6.7
  • Stanley Kubrick: A Life in Pictures (2001)

    Stanley Kubrick: o viață în filme

    Cariera si viata lui Stanley Kubrick sunt explorate prin imagini si clipuri din filmele pe care le-a regizat, prin comentarii ale unor colegi regizori si cu ajutorul unei naratiuni apartinandu-i lui Tom Cruise.

    Regia: Jan Harlan
    1 0
    8.0
  • Antz (1998)

    Furnicuțe

    Deloc incantat de sistemul de caste al coloniei de furnici, Z decide ca a sosit clipa schimbarii. Cu ajutorul prietenului sau, Weaver, o furnicuta soldat, Z purcede pe drumul sinuos care ar trebui sa duca spre inima printesei Bala.

    Regia: Eric Darnell, Tim Johnson
    12 2
    6.5
  • Faithful (1996)

    Fidelitate

    Filmul este o comedie plina de suspans despre cararile nestiute ale dragostei si despre intorsaturile ciudate pe care ni le rezerva destinul.

    Regia: Paul Mazursky
    2 0
    5.8
  • 2 Days in the Valley (1996)

    Crime și pasiune

    Lee Woods (James Spader) este un asasin cu sange rece, iar Dosmo Pizzo (Danny Aiello) un gangster sensibil. Cei doi sunt trimisi sa-l ucida pe Roy Foxx (Peter Horton), fostul sot al unei olimpice.

    Regia: John Herzfeld
    23 0
    6.5
  • Miami Rhapsody (1995)

    Rapsodie în roz

    Gwyn Marcus şi-a dorit întotdeauna o nuntă ca a părinţilor ei. Tocmai a acceptat propunerea iubitului său, Matt, dar are unele îndoieli legate de viitorul lor împreună. Mama sa este foarte agitată pentru că Gwyn este singura rămasă nemăritată din...

    Regia: David Frankel
    3 0
    5.4
  • Love Affair (1994)

    Poveste de dragoste

    Mike (Warren Beatty) si Terry (Annette Bening) sunt ei insisi surprisi de faptul ca s-au indragostit atat de puternic. Dar cum amandoi au deja parteneri, hotarasc sa-si faca ordine in viata si se intalneasca din nou dupa 3 luni...

    Regia: Glenn Gordon Caron
    6 0
    6.0
  • Man Trouble (1992)

    Când bărbații nu-ți dau pace

    Jack Nicholson, intr-un rol mai putin obisnuit, acela de dresor de caini. Si nu orice fel de caini, ci caini de paza. Ellen Barkin este o cantareata de opera rafinata, terorizata de necunoscuti si de necunoscut.

    Regia: Bob Rafelson
    9 1
    4.7
  • Down and Out in Beverly Hills (1986)

    La ananghie în Beverly Hills

    Cuplul Whiteman din Beverly Hills este foarte bogat, dar nefericit. Dave Whiteman (Richard Dreyfuss) este un om de afaceri foarte ocupat, iar singurele preocupari ale sotiei lui (Bette Midler) sunt yoga, gimnastica aerobica si orele de meditatie....

    Regia: Paul Mazursky
    9 0
    6.2
  • A Star Is Born (1976)

    S-a născut o stea

    Esther (Barbra Streisand) canta intr-un local de noapte. E necunoscuta cu toate ca are talent. John Norman Howard e un superstar rock cu cariera in cadere. Cei doi se intalnesc. El este biletul lui Esther catre iesirea din anonimat.

    Regia: Frank Pierson
    Oscar-uri:
    18 1
    6.1
  • Patru soldati se prabusesc cu avionul intr-o padure la 10 km. de liniile inamice. Planul lor este sa treaca pe rau in asa fel incat sa evite contactul cu inamicii, dar lucrurile nu sunt atat de usoare precum par.

    Regia: Stanley Kubrick
    4 0
    5.3