Filmele cu Paul Rodríguez

  • Paul Rodríguez

    Paul Rodríguez

    69 de ani
    Data nașterii: 19.01.1955
    Locul nașterii: Culiacán, Sinaloa, Mexico
  • Clifford the Big Red Dog (2021)

    Clifford: Marele câine roșu

    Tânăra Emily primește în dar un pui de cățel roșcovan care se va dovedi un câine magic: cu cât este mai iubit, cu atât el crește mai mare, și mai mare. Nu va trece mult timp până când apartamentul de oraș în care locuiesc va deveni neîncăpător,...

    Regia: Walt Becker
    65 8
    5.9
  • Without Men (2011)

    Fără bărbați ... sau nu!

    Inspirat de romanul „Tales of the Town of Widows" de James Canon, prezintă povestea Rosalbei (Eva Longoria), care devine primăriță într-un sat (din America Latina) rămas fără bărbați după ce aceștia au fost recrutați de o grupare de gherilă.

    Regia: Gabriela Tagliavini
    4 1
    3.3
  • Cloud 9 (2006)

    Volei fierbinte

    Billy Cole este un fost star, parasit de noroc si transformat in pungas in insoritul Malibu. El da lovitura cea mare cand ii vine o idee extraordinara: sa puna bazele unei echipe de volei formata doar din stripteusele unui club pe care il...

    Regia: Harry Basil
    1 0
    4.2
  • A Cinderella Story (2004)

    O Cenușăreasă modernă

    Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge).

    Regia: Mark Rosman
    15 0
    5.9
  • Baadasssss! (2003)

    Răzbunarea lui Sweetback

    Mario Van Peebles aduce un omagiu foarte amuzant filmului de referinta al tatalui sau Melvin, „The Sweet Sweetback’s Baadassss Song". Comedia este despre Melvin care incearca sa stranga fonduri pentru un film de actiune cu negri.

    Regia: Mario Van Peebles
    1 0
    7.3
  • Time Changer (2002)

    Regia: Rich Christiano
    3 3
    5.2
  • Blood Work (2002)

    Legătură de sânge

    Inca nerecuperat pe de-a intregul dupa un transplant de inima, un psiholog al FBI-ului iesit la pensie, trebuie sa se intoarca "pe teren" atunci cand analiza propriului sange ii ofera noi dovezi care pot ajuta la prinderea unui criminal in serie.

    Regia: Clint Eastwood
    23 0
    6.4
  • Crocodile Dundee in Los Angeles (2001)

    Crocodilul Dundee în Los Angeles

    Mick s-a întors în ținuturile sălbatice din Australia cu Sue și fiul lor. Aventurile lui în civilizație nu s-au terminat. Sue e chemată la ziarul tatălui ei ca să înlocuiască un director. Mike și băiețelul o însoțesc în acestă nouă aventură.

    Regia: Simon Wincer
    37 0
    4.8
  • Ali (2001)

    In 1964, Cassius Clay, un nou boxer profesionist, care tocmai a castigat medalia de aur la Olimpiada, se impune pe scena boxului mondial. El reprezinta noua imagine a boxului reusind sa deschida drumul sportivilor afro-americani.

    Regia: Michael Mann
    8 2
    6.7
  • Rough Magic (1995)

    Puterea magiei

    Myra (Bridget Fonda), asistenta unui magician, e pe punctul de a se casatori din interes cu un senator bogat. Numai ca, in ajunul nuntii, magicianul, care nu era deloc de acord cu legatura dintre cei doi, moare, ucis accidental de viitorul mire.

    Regia: Clare Peploe
    2 0
    5.5
  • Made in America (1993)

    Făcut în America

    Intr-o intorsatura de situatie, Zora Matthews (Nia Long) descopera ca tatal ei biologic este, de fapt, un barbat alb. Mama ei, Sarah (Whoopi Goldberg) a conceput-o cu ajutorul unui donator de sperma anonim.

    Regia: Richard Benjamin
    5 0
    5.1
  • Miracles (1986)

    Miracole

    Un cuplu recent divorțat pleacă din Los Angeles către America de Sud, târâți într-o aventură de groază de un hoț de bijuterii.

    Regia: Jim Kouf
    0 0
    5.2
  • Quicksilver (1986)

    Argint viu

    Drama unui om care dupa ce cade din varful piramidei, incearca sa gaseasca putere si motive pentru a o lua de la capat. Kevin Bacon ii da viata personajului Jack Casey, un agent de bursa a carui cariera de suces se prabuseste intr-o secunda,...

    Regia: Thomas Michael Donnelly
    7 0
    5.7
  • D.C. Cab (1983)

    Șoferii

    Proaspat sosit in oras, Albert (Adam Baldwin) viseaza sa-si deschida propria lui companie de taxi-uri. Pentru a-si realiza visul are insa nevoie de ajutorul colegilor cu care lucreaza deja la compania de taximetre a lui Harold (Max Gail). Inainte...

    Regia: Joel Schumacher
    3 0
    5.5