Filmele și serialele cu Paul Rudd

 • Overnight Delivery (1998)

  Dragoste la pachet

  Regia: Jason Bloom
  4 1
  6.1
 • The Object of My Affection (1998)

  Prieten sau iubit

  Nina este asistent social, iar George este profesor. Cei doi se cunosc la o petrecere, devin prieteni foarte buni si dupa ce George se desparte de iubitul lui, decide sa se mute impreuna cu Nina.

  Regia: Nicholas Hytner
  11 1
  6.0
 • Friends (1998)

  Prietenii tăi

  Mai au nevoie de prezentare?! Ei sunt "Prietenii tăi”: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross. Şase prieteni care se luptă să supravieţuiască pe cont propriu în lumea dură a Manhatten-ului

  Scenariul: David Crane, Marta Kauffman
  75 1
  8.8
 • Romeo + Juliet (1997)

  Romeo și Julieta

  O transpunere originală a faimoasei piese semnată de Shakespeare, o variantă adaptată la viaţa modernă dintr-o suburbie a Veronei, pâstrănd totuşi dialogul original. Membrii familiilor - traficanţi de arme - poartă un război devastator pe străzi.

  Regia: Baz Luhrmann
  9 3
  6.7
 • Halloween: The Curse of Michael Myers (1995)

  Halloween insangerat

  Cu sase ani in urma, locuitorii unui orasel au fost terorizati de Michael Myers. Disparitia misterioasa a acestuia si a nepoatei sale Jamie a readus pentru o vreme linistea. Dar nimeni nu banuia ca Jamie a fost de fapt rapita de fortele raului...

  Regia: Joe Chappelle
  7 1
  4.8
 • Clueless (1995)

  Liceenele din Beverly Hills

  Cher (Alicia Silverstone) nu are decat 16 ani, dar isi inchipuie ca ea e detinatoarea intelepciunii absolute. Increderea ei in propiile-i forte e atat de mare, incat si adultii incep sa vina la ea sa-i ceara sfatul, nemaivorbind de colegii de scoala.

  Regia: Amy Heckerling
  11 0
  6.9