Filmele și serialele cu Paul Schulze

  • Paul Schulze

    Paul Schulze

    61 de ani
    Data nașterii: 30.11.1962
    Locul nașterii: USA
  • The Punisher (2017)

    Marvel: Justițiarul

    Fostul pușcaș marin Frank Castle (Jon Bernthal) duce viață liniștită pe drum atunci când ajunge să se implice în tentativa de crimă a unei adolescente (Giorgia Whigham).

    Scenariul: Steve Lightfoot
    251 12
    8.4
  • Are You Here (2013)

    Ești aici

    Doi buni prieteni decid să meargă într-o călătorie în orașul natal al unuia dintre ei după ce acesta află că tatăl pe care nu-l mai văzuse de mult timp a decedat și i-a lăsat o sumă considerabilă de bani

    Regia: Matthew Weiner
    6 1
    5.3
  • Nurse Jackie (2009)

    Sora Jackie

    Serialul Nurse Jackie este o comedie neagră ce se dovedește a fi isteț, emoționant și amuzant. Edie Falco, personajul pricipal, este o asistentă de la urgențe inteligentă și încăpățânată ce lucrează în mediul complicat și frenetic al unui spital...

    Scenariul: Linda Wallem, Liz Brixius, Evan Dunsky
    6 0
    7.8
  • Rambo (2008)

    Rambo IV

    Când Sarah și Michael îi explică lui Rambo că forțele militare burmane au minat drumurile de acces, făcându-le prea periculoase pentru a fi parcurse și-l roagă să-i călăuzească pentru a furniza ajutoare medicale, Rambo acceptă în pofida riscului

    Regia: Sylvester Stallone
    115 4
    7.0
  • Journeyman (2007)

    Un barbat calatoreste inapoi in timp pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme.

    Scenariul: Kevin Falls
    5 3
    8.0
  • Panic Room (2002)

    Camera de panică

    Meg (Jodie Foster) și fiica ei Sarah (Kristen Stewart) se mută într-o casă mare, veche, dotată cu o cameră de refugiu, neștiind cât de repede vor avea nevoie de ea. 3 bărbați pun la cale o pătrundere prin efracție în toiul nopții.

    Regia: David Fincher
    24 0
    6.8
  • Mimic 2 (2001)

    Cauză și efect 2

    Dupa ce trei oameni au fost gasiti mutilati, cu chipurile jupuite si atârnati de cablurile de inalta tensiune din New York, detectivul Klaski gaseste o legatura: toate cele trei victimele il cunosteau pe entomologul Remy, un profesor de liceu.

    Regia: Jean de Segonzac
    11 0
    4.5
  • Speaking of Sex (2001)

    Să vorbim despre sex

    Dan (Jay Mohr) si Melinda (Melora Walters), un tânăr cuplu din Idaho, n-au mai fost „apropiati” cam de multisor. Cînd Dan mărturiseste că s-a culcat cu o chelnerită, Melinda cade într-o depresie adîncă, realizînd că problema lui Dan este chiar ea.

    Regia: John McNaughton
    2 0
    5.6
  • Don't Say a Word (2001)

    Nicio vorbă

    Psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasã si o fiicã încântãtoare. Într-o zi, un coleg îl roagã sã consulte o tânãrã, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relateazã o istorie complicatã si misterioasã.

    Regia: Gary Fleder
    22 2
    6.3