Filmele cu Paul Walker

  • Paul Walker

    Paul Walker

    Data nașterii: 12.09.1973
    Decedat: 30.11.2013 (40 de ani)
  • Fast & Furious 7 (2015)

    Furios și iute 7

    Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață

    Regia: James Wan
    125 2
    7.1
  • Brick Mansions (2014)

    Zonă de pericol

    Într-un Detroit distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid.

    Regia: Camille Delamarre
    26 3
    5.6
  • Hours (2013)

    Numărătoare inversă

    În New Orleans, chiar înainte ca uraganul Katrina să lovească, o femeie însărcinată naște prematur. Femeia moare, iar copilul este în stare critică și este pus într-un incubator. Când uraganul lovește, pana de curent nu ocolește spitalul.

    Regia: Eric Heisserer
    15 1
    6.4
  • Pawn Shop Chronicles (2013)

    Amanet cu ghinion

    Dispariția unei verighete declanșază o căutare a acului în carul cu fân în care sunt implicați și dependenți de metadonă, skinheads și un imitator al lui Elvis

    Regia: Wayne Kramer
    7 0
    5.9
  • Fast & Furious 6 (2013)

    Furios și iute 6

    De când Dom și Brian au dat lovitura de la Rio, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniștiți din acei bani, sunt acum nemulțumiți...

    Regia: Justin Lin
    119 3
    7.0
  • Vehicle 19 (2013)

    Cursă infernală

    Ajuns într-un oraș străin, un deținut eliberat pe cauțiune (Paul Walker), închiriază fără să știe o mașină care-l aruncă într-o cursă infernală atunci când descoperă în portbagaj un "pasager" nedorit, o femeie legată de mâini și de picioare.

    Regia: Mukunda Michael Dewil
    9 0
    4.9
  • Fast Five (2011)

    Furios și iute în viteza a 5-a

    După ce Dom Toretto este eliberat de fostul polițist Brian O'Conner, eroii fug din țară și strâng o echipă de specialiști ai volanului pentru a înfrunta un magnat corupt din Rio de Janeiro.

    Regia: Justin Lin
    134 2
    7.3
  • Takers (2010)

    Fură și fugi

    Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu.

    Regia: John Luessenhop
    22 2
    6.2
  • Fast & Furious (2009)

    Furios și iute 4: Piese originale

    Brian ajută federalii să stopeze un mare importator de heroină cunoscut sub numele de Braga. Cu ajutorul unui informator numit James Park, Brian își câștigă un loc în echipa criminalilor, unde încearcă să-l găsească vinovat pe Braga.

    Regia: Justin Lin
    101 3
    6.5
  • The Lazarus Project (2008)

    Proiectul Lazarus

    În Dallas, familistul Ben Garvey este eliberat condiționat și lucrează la compania Fort Garry Brewery, ducând o viață simplă alături de familie. Însă vizita fratelui său îi tulbură liniștea căci îi propune să fure împreună 12 kg de aur.

    Regia: John Glenn
    13 0
    6.0
  • Bobby Z (2007)

    Schimb de prizonieri

    Bazat pe romanul lui Don Winslow, filmul redă întîmplările prin care trece Tim Kearney (Paul Walker), fost combatant al Marinei americane ajuns la închisoare. Pașaportul lui spre libertate este un targ propus de agentul DEA Tad Gruzda.

    Regia: John Herzfeld
    17 0
    5.8
  • Running Scared (2006)

    Între focuri

    Joey Gazelle (Paul Walker) este un fel de "sanitarul mafiei", care face sa dispara arme folosite in crime si jafuri. Dar Joey ascunde aceste arme in peretele din pivnita sa, in loc sa le arunce in rau dupa traditia mafiota...

    Regia: Wayne Kramer
    40 1
    7.3
  • Flags of Our Fathers (2006)

    Steagurile taților noștri

    Februarie, 1945. Pe insula Iwo Jima are loc una din cele mai sangeroase batalii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial. La inceputul luptei, un steag american apare pe muntele Suribachi, si imaginea celor 5 soldati care l-au ridicat face inconjurul SUA.

    Regia: Clint Eastwood
    25 0
    7.1
  • Eight Below (2006)

    Minus 22 de grade Celsius

    O poveste încântătoare de acțiune și aventură, despre câini și oameni, despre prietenie și loialitate și despre tenacitatea și speranță care a dat naștere uneia dintre cele mai incredibile povești de supraviețuire din toate timpurile

    Regia: Frank Marshall
    46 1
    7.3
  • Into the Blue (2005)

    Adâncul albastru

    Into the Blue este un thriller ce se petrece în apele insulelor Bahamas, în care mișună rechini. Patru scafandri descoperă pe fundul oceanului o epavă legendară despre care se spune că ar conține milioane de dolari în aur

    Regia: John Stockwell
    34 1
    5.9