Filmele și serialele cu Paula Patton

 • Paula Patton

  Paula Patton

  47 de ani
  Data nașterii: 05.12.1975
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
 • Traffik (2018)

  Traffik: Lupta pentru supraviețuire

  Traffik (2018) urmărește povestea unei jurnaliste care este răpită după ce începe să investigheze lumea traficului sexual.

  Regia: Deon Taylor
  96 19
  5.9
 • Scenariul: Stephen Tolkin
  20 2
  6.2
 • The Perfect Match (2016)

  Potrivirea perfectă

  Charlie, un afemeiat cinic, crede că ideea de relație romantică este depășită. O cunoaște pe frumoasa și misterioasa Eva, cu care cade de acord să aibă o relație temporară, dar de la care începe în curând să-și dorească mai mult.

  Regia: Bille Woodruff
  12 3
  4.9
 • The Do-Over (2016)

  Repetarea

  Viața unui manager bancar cu un serviciu plictisitor și o soție infidelă este dată peste cap atunci când un prieten din trecut îl convinge să își însceneze moartea și să plece într-o aventură.

  Regia: Steven Brill
  20 1
  5.7
 • Warcraft (2016)

  Warcraft. Începutul

  Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanţa unei confruntări milenare.

  Regia: Duncan Jones
  136 7
  6.7
 • About Last Night (2014)

  Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte!

  Această modernă actualizare a genului are în centrul atenţiei două cupluri. După ce eroii au ajuns imediat din bar în dormitor, comedia lui Steve Pink verifică dacă cele două relaţii pot face faţă responsabilităţii angajamentelor pe termen lung.

  Regia: Steve Pink
  8 1
  6.0
 • Baggage Claim (2013)

  Dragoste la inaltime

  Promitandu-si sa nu ajunga cea mai batrana si singura femeie din familie care nu se marita, Montana trebuie sa faca rost de un logodnic in mai putin de o luna, pana la nunta surorii sale.

  Regia: David E. Talbert
  5 0
  5.1
 • 2 Guns (2013)

  2 pistoale

  Un film de acțiune în care doi agenți, provenind din servicii secrete concurente, trebuie să-și scape pielea fugind împreună. Parteneriatul lor inopinat are o problemă: niciunul dintre cei doi nu știe că celălalt este agent acoperit.

  Regia: Baltasar Kormákur
  55 3
  6.7
 • Disconnect (2012)

  Deconectarea

  Necunoscuți, vecini sau colegi, poveștile personajelor se intersectează în acest thriller dramatic despre oameni obișnuiți care încearcă să se apropie în această lume ciudată

  Regia: Henry Alex Rubin
  11 0
  7.5
 • Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

  Misiune: Imposibilă - Ghost Protocol

  Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat și renegat, împreună cu restul agenției. Ethan trebuie să găsească calea să reabiliteze renumele departamentului și să prevină un alt atac.

  Regia: Brad Bird
  99 3
  7.4
 • Jumping the Broom (2011)

  Dragoste și alte necazuri

  Când Sabrina şi Pim se îndrăgostesc şi decid să se căsătorească, iadul stă să se dezlănţuie pe pământ. Cei doi provin din familii atât de diferite, incat reunirea lor va provoca o mulţime de conflicte amuzante.

  Regia: Salim Akil
  5 1
  5.7
 • Just Wright (2010)

  Mișcarea perfectă

  Leslie e o fizioterapeută de culoare, care pare să fi tras lozul câştigător atunci când starul NBA Scott McKnight o angajează pentru a-l ajuta să se recupereze după o accidentare ce-i periclitează cariera de baschetbalist profesionist.

  Regia: Sanaa Hamri
  4 0
  5.9
 • Precious (2009)

  Prețios

  Lee Daniels spune povestea impresionantă a unei tinere care vorbește în numele tuturor minorităților din Harlem, ținând cont că a fost abuzată, nu știe să citească, e obeză, iar toate ușile i-au fost închise în față.

  Regia: Lee Daniels
  Oscar-uri:
  6 0
  7.3
 • Swing Vote (2008)

  Votul Decisiv

  Viața banală și liniștită a lui Bud Johnson se schimbă în ziua alegerilor prezidențiale, atunci când isteața lui fetiță pune la cale un scenariu, care îl transformă dintr-un anonim în cel mai important om din Statele Unite ale Americii.

  Regia: Joshua Michael Stern
  4 1
  6.1
 • Mirrors (2008)

  Oglinzile

  Obligat să demisioneze după ce și-a ucis partenerul într-un accident, Ben este angajat paznic de noapte într-un imens magazin ars de un incendiu. In magazin oglinzile au ramas strălucitoare, impecabil de curate. Brusc demonii din ele încep să atace.

  Regia: Alexandre Aja
  15 0
  6.1