Filmele cu Penélope Cruz

 • Penélope Cruz

  Penélope Cruz

  50 de ani
  Data nașterii: 28.04.1974
  Locul nașterii: Madrid, Spain
  Oscaruri:
 • Ferrari (2023)

  Este vara anului 1957. Dincolo de spectacolul de Formula 1, fostul pilot, Enzo Ferrari, este în plină criză. Acum zece ani, împreună cu soția sa, Laura, a construit o fabrică de la zero, aflată la momentul actual în pragul falimentului. Căsnicia...

  Regia: Michael Mann
  60 15
  6.4
 • L'immensità (2022)

  Imensitatea

  Regia: Emanuele Crialese
  0 0
  6.4
 • The 355 (2022)

  355

  Înfruntând conflicte culturale și o ploaie de gloanțe, o agentă CIA încăpățânată adună o echipă internațională de spioane rivale pentru o misiune neoficială periculoasă.

  Regia: Simon Kinberg
  168 16
  5.6
 • Official Competition (2021)

  Competiția oficială

  Regia: Gastón Duprat, Mariano Cohn
  18 4
  7.0
 • Parallel Mothers (2021)

  Mame paralele

  Două femei necăsătorite care au devenit însărcinate din întâmplare și sunt pe cale să nască se întâlnesc într-un salon de spital: Janis, de vârstă mijlocie, care nu regretă nimic și fericită; Ana, o adolescentă, măcinată de regrete și înspăimântată.

  Regia: Pedro Almodóvar
  25 2
  7.1
 • Wasp Network (2019)

  Rețeaua cubaneză

  Wasp Network este un thriller politic ce aduce în prim-plan o adevărată galerie de escroci cubanezi și exilați cubano-americani, care s-au angajat într-o bătălie complexă și profund nuanțată de ideologii concurente și loialități schimbătoare.

  Regia: Olivier Assayas
  37 5
  5.9
 • Pain and Glory (2019)

  Durere și glorie

  "Durere şi glorie" vorbeşte despre actul creator şi despre dificultatea separării lui de viaţa autorului. În recuperarea trecutului, regizorul Salvador Mallo descoperă nevoia disperată de a-l repovesti şi în această nevoie îşi găseşte salvarea.

  Regia: Pedro Almodóvar
  45 12
  7.5
 • Everybody Knows (2018)

  Toată lumea știe

  Filmul urmărește povestea Carolinei, care revine din Buenos Aires în orășelul copilăriei ei de lângă Madrid, împreună cu soțul și copiii. Călătoria este însă afectată de evenimente neprevăzute, ce scot la iveală secrete tulburătoare.

  Regia: Asghar Farhadi
  58 8
  6.9
 • Loving Pablo (2018)

  Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

  Javier Bardem, Penelope Cruz și Peter Skaarsgard sunt protagoniștii acestui film care spune povestea adevărată a jurnalistei care a avut o relație de iubire cu cel mai faimos traficant de droguri din istorie.

  Regia: Fernando León de Aranoa
  83 7
  6.4
 • Murder on the Orient Express (2017)

  Crima din Orient Express

  Crima din Orient Express este povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru a rezolva puzzle-ul, înainte ca ucigașul să lovească din nou.

  Regia: Kenneth Branagh
  344 44
  6.5
 • The Queen of Spain (2016)

  Regina Spaniei

  Regia: Fernando Trueba
  2 1
  5.3
 • Zoolander 2 (2016)

  Manechinul Zoolander 2

  După 15 ani, talentele lui Derek (Ben Stiller) și ale lui Hansel (Owen Wilson) sunt din nou necesare! De data aceasta, pentru a-l împiedica pe maleficul Mugatu (Will Ferrell) să distrugă... lumea!

  Regia: Ben Stiller
  15 1
  4.7
 • Ma ma (2015)

  ma ma spune povestea emoționantă a Magdei, pentru care veștile proaste se succedă cu o viteză amețitoare: mai întâi șomajul, apoi soțul o părăsește pentru altă femeie mai tânără, plus un diagnostic medical necruțător

  Regia: Julio Medem
  3 1
  6.4
 • I'm So Excited (2013)

  Amanții pasageri

  Povestea se desfăşoară integral într-un avion. Regizorul însuşi descrie filmul ca o "comedioară foarte uşoară". Rolurile principale sunt deţinute de Javier Cámara, Cecilia Roth, Lola Dueñas şi Raúl Arévalo.

  Regia: Pedro Almodóvar
  4 2
  5.6
 • The Counselor (2013)

  Avocatul

  Un avocat disperat să facă rost într-un timp cât mai scurt de o sumă mare de bani intră într-o periculoasă combinaţie ce implică distribuţia de droguri. Planul său nu numai că nu funcţionează, dar îl aduce pe muchie de cuţit.

  Regia: Ridley Scott
  34 7
  5.4