Filmele și serialele cu Perrey Reeves

  • Perrey Reeves

    Perrey Reeves

    53 de ani
    Data nașterii: 30.11.1970
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Cosmic Sin (2021)

    Păcatul cosmic

    Șapte soldați necinstiți lansează o lovitură preventivă împotriva unei civilizații extraterestre recent descoperite, în speranța de a pune capăt unui război interstelar înainte de a începe.

    Regia: Edward Drake
    84 33
    2.5
  • Plus One (2019)

    Plus unu

    Pentru a supraviețui unei veri in care trebuie sa participe la nenumarate nunți, Ben și Alice, doi amici necasatoriti sunt de acord să se insoteasca reciproc la nuntile la care au fost invitați.

    Regia: Jeff Chan, Andrew Rhymer
    38 4
    6.6
  • Regia: Ryan Bellgardt
    19 6
    3.9
  • Famous in Love (2017)

    Faimoasă și îndrăgostită

    Serialul prezintă viața unei studente obișnuite, Paige, care, în urma unui casting, obține rolul principal într-un blockbuster hollywoodian.

    Scenariul: I. Marlene King, Rebecca Serle
    23 3
    6.7
  • Innocence (2016)

    Inocență

    O tanara femeie descopera ca scoala ei de elita din Manhattan adaposteste un secret intunecat. Filmul se bazeaza pe romanul cu același nume scris de Jane Mendelsohn in 2000.

    Regia: Hilary Brougher
    0 0
    4.5
  • Entourage (2015)

    Anturaj

    "Anturaj" readuce împreună starurile din popularul serial omonim - Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni.

    Regia: Doug Ellin
    18 2
    6.5
  • An American Affair (2008)

    O poveste americană

    Deși are numai treisprezece ani, Adam Stafford petrece prea mult timp singur, cufundat în gândurile sale. El o spionează pe Catherine Caswell, o fermecătoare blondă trecută de treizeci de ani, care s-a mutat de curând în vecinătate...

    Regia: William Olsson
    7 0
    6.1
  • Undiscovered (2005)

    Reîntâlnirea

    Doi tineri talentati pleaca in cautarea faimei la California si pe drum gasesc adevarata iubire. Cu cateva zile inainte de a pleca din New York, Luke (Steven Strait), vede o femeie frumoasa, care ii daruieste un zambet larg si ii ramane in...

    Regia: Meiert Avis
    2 0
    4.2
  • Entourage (2004)

    Anturaj

    Anturaj / Entourage, o producţie originală HBO, este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg. Acţiunea este plasată în vremurile moderne ale Holywoodului, iar producţia aruncă o privire asupra vieţii de zi cu zi a lui Vincent (Vince)...

    Scenariul: Doug Ellin
    6 0
    8.4
  • Old School (2003)

    Școala veche

    Ce poate face un bărbat când se întoarce mai devreme acasă și își găsește prietena în pat cu o mulțime de străini goi-pușcă? Se întoarce la facultate și pune bazele unei fraternități!

    Regia: Todd Phillips
    24 0
    7.0
  • The Suburbans (1999)

    Suburbanii

    Reuniti dupa multi ani pentru nunta unuia dintre ei, membrii unei trupe din anii '80 canta din nou si sunt observati de un reprezentant al unei case de discuri. Desi sunt trecuti de 40 ani, ei primesc o oferta...

    Regia: Donal Lardner Ward
    0 0
    4.3
  • Child's Play 3 (1991)

    Jucăria 3

    Andy are 16 ani şi e stagiar la o şcoală militară. Când Sullivan, preşedintele fabricii de jucării Play Pals, decide să reintroducă pe piaţă păpuşile Good Guys, spiritul latent al lui Chucky revine la viaţă cu intenţia de a se răzbuna.

    Regia: Jack Bender
    8 0
    5.2