Filmele cu Peter Dante

  • Peter Dante

    Peter Dante

    55 de ani
    Data nașterii: 16.12.1968
    Locul nașterii: West Hartford, Connecticut, USA
  • Costa Rican Summer (2010)

    Vacanță în Costa Rica

    Kyle, un tânăr surfer, şi prietenii lui ajung în Costa Rica pentru a salva hotelul de pe plajă al frumoasei lui mătuşi, Carla. Un om de afaceri fără scrupule vrea ca hotelul să dispară de pe plajă, iar pentru a-l împiedica, Kyle cere ajutorul unui...

    Regia: Jason Matthews
    6 0
    2.7
  • Strange Wilderness (2008)

    Sălbăticie ciudată

    Peter Gaulke și amicul său, Fred Wolf, sunt prezentatorii unei emisiuni de televiziune despre viața animalelor sălbatice. Ca urmare a căderii drastice înregistrate în preferințele telespectatorilor, emisiunea este pe cale să fie anulată

    Regia: Fred Wolf
    2 0
    5.2
  • Grandma's Boy (2006)

    Baiatu' lu' bunica

    La 35 de ani, Alex este un fanatic al jocurilor video. Renunta la o cariera de contabil pentru slujba visurilor sale: tester de jocuri video. Dar veniturile sunt modeste, iar Alex isi inghite mandria si se muta la bunica lui, Lily.

    Regia: Nicholaus Goossen
    6 1
    6.9
  • Eight Crazy Nights (2002)

    Opt nopți nebune

    Cand Davey Stone se pregateste de Sarbatori in micul sau orasel din New England, face prostii si ajunge la inchisoare. Fostul antrenor de baschet al lui Davey ii plateste cautiunea, avand ideea de a il pune pe Davey la munca in folosul comunitatii.

    Regia: Seth Kearsley
    4 1
    5.3
  • Mr. Deeds (2002)

    Dl. Deeds

    Longfellow Deeds mosteneste 40 miliarde de dolari de la bunicul sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Aventurile incep in momentul cand in scena apare o reportera care nu este ceea ce pare.

    Regia: Steven Brill
    14 3
    5.8
  • Little Nicky (2000)

    Copiii Iadului

    Dupa ce Stapanul Intunericului decide ca nu va lasa regatul sau subpamantean niciunuia dintre cei trei fii ai sai, primii doi dintre caestia evadeaza pe Pamant si-si creeaza propriul lor regat.

    Regia: Steven Brill
    6 1
    5.3
  • Big Daddy (1999)

    Un tătic grozav

    În varsta de 32 de ani, Sonny Koufax (Adam Sandler) si-a petrecut toata viata evitand sa îsi asume responsabilitati. Dar cand iubita lui îl paraseste, el decide sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca este pregatit sa se maturizeze.

    Regia: Dennis Dugan
    17 2
    6.4
  • The Waterboy (1998)

    Băiatul cu apa

    La 31 de ani, dupa 18 ani de serviciu prestat cu devotament echipei universitare Louisiana Cougars, Bobby e concediat fara menajemente si fara motiv. Bobby reuseste sa se angajeze la o alta echipa, Mud Dogs, celebra pentru esecurile sale

    Regia: Frank Coraci
    12 1
    6.1