Filmele și serialele cu Peter Dinklage

 • Peter Dinklage

  Peter Dinklage

  52 de ani
  Data nașterii: 11.06.1969
  Locul nașterii: Morristown, New Jersey, USA
 • I Care a Lot (2020)

  Chiar îmi pasă

  O tutoare coruptă care îi stoarce de bani pe bătrânii din grija ei își găsește nașul atunci când o femeie pe care vrea să o escrocheze este mai mult decât ceea ce pare.

  Regia: J Blakeson
  52 4
  6.3
 • The Croods: A New Age (2020)

  Familia Crood: Vremuri Noi

  Familia Crood a supraviețuit unei serii de pericole, de la creaturi cu colți uriași până la, nici mai mult, nici mai puțin decât apocalipsa! Acum au de înfruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pământ.

  Regia: Joel Crawford
  115 6
  7.0
 • The Angry Birds Movie 2 (2019)

  Angry Birds: Filmul

  Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu ticăloșii porcușori verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze.

  Regia: John Rice, Thurop Van Orman
  69 6
  6.4
 • My Dinner with Hervé (2018)

  Cina mea cu Herve

  O prietenie neobișnuită dintre un jurnalist și un actor care evoluează de-a lungul unei nopți și care va avea consecințe nebănuite pentru amândoi.

  Regia: Sacha Gervasi
  5 0
  7.0
 • Regia: Reed Morano
  21 5
  5.7
 • Three Christs (2017)

  Regia: Jon Avnet
  7 0
  6.1
 • Rememory (2017)

  Filmul explorează moartea inexplicabilă a omului de știință Gordon Dunn,care este găsit mort la scurt timp după dezvăluirea celei mai noi invenții: un dispozitiv capabil să extragă, să înregistreze și să redea amintirile nefiltrate ale unei persoane.

  Regia: Mark Palansky
  89 17
  6.2
 • The Boss (2016)

  Șefa

  Un titan al industriei este trimisă la închisoare după ce este arestată pentru utilizarea abuzivă a informaţiilor confidenţiale. Când iese gata să se reinventeze ca cea mai recentă vedetă a Americii, nu toată lumea este gata să uite şi să ierte.

  Regia: Ben Falcone
  23 3
  5.4
 • The Angry Birds Movie (2016)

  Angry Birds - Filmul

  Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei?

  Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
  25 1
  6.3
 • Pixels (2015)

  Pixels: O aventură digitală

  Când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner pentru a elabora contraofensiva umană

  Regia: Chris Columbus
  23 1
  5.5
 • The Angriest Man in Brooklyn (2014)

  Cel mai nervos bărbat din Brooklyn

  Un doctor îi spune din greșeală unui pacient enervant că mai are doar 90 de minute de trăit. Medicul încearcă să-l găsească pe bărbat după ce afirmatiile ei îl trimit într-un tur al orașului în încercarea disperată de a corecta nedreptățile făcute.

  Regia: Phil Alden Robinson
  3 0
  5.7
 • X-Men: Days of Future Past (2014)

  X-Men: Viitorul este trecut

  Eroii din trilogia originală X-Men se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de X-Men: First Class pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X.

  Regia: Bryan Singer
  101 1
  7.9
 • Regia: Joe Lynch
  5 0
  5.6
 • A Case of You (2013)

  Profilul perfect

  În fiecare zi, Sam se oprește la o cafenea unde zăbovește pentru a o admira pe Birdie. Refuzat de tânără, Sam își creează o identitate online și se descrie ca fiind înalt, atletic și aventuros. Curând, Birdie se îndrăgostește de acest "personaj".

  Regia: Katherine Cunningham-Eves
  6 2
  5.6