Filmele și serialele cu Peter Donat

  • Peter Donat

    Peter Donat

    Data nașterii: 20.01.1928
    Decedat: 10.09.2018 (90 de ani)
  • The Deep End (2001)

    Ape adânci

    Cat de departe ai merge pentru a-si proteja copilul? Margaret e in stare de orice - chiar si sa musamalizeze o crima. Margaret Hall (Tilda Swinton) e o mama hiper-activa care traieste intr-un cartier cochet de pe langa lacul Tahoe. Sotul ei e un...

    Regia: Scott McGehee, David Siegel
    3 2
    6.5
  • Red Corner (1997)

    Temnița roșie

    Jack Moore e un stralucit avocat venit in China pentru a negocia cu guvernul comunist in legatura cu o afacere foarte importanta legata de un satelit de comunicatii. Dupa doar o noapte petrecuta acolo, Jack se trezeste intr-o situatie fara iesire.

    Regia: Jon Avnet
    16 1
    6.3
  • The Game (1997)

    Jocul

    Nicholas Van Orton (Michael Douglas) este un afacerist de succes. Viata sa ordonată va suferi o schimbare profundă când fratele său Conrad (Sean Penn) îi va da un cadou mai putin obisnuit - un joc ce va atrage după sine niste consecinte devastatoare.

    Regia: David Fincher
    55 0
    7.7
  • The War of the Roses (1989)

    Războiul familiei Rose

    Barbara si Oliver Rose (Kathleen Turner si Michael Douglas) par a avea o casnicie perfecta. Ei s-au intalnit in urma cu 17 ani, la o licitatie si... a fost dragoste la prima privire.

    Regia: Danny DeVito
    18 2
    6.8
  • Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains (1982)

    Doamnelor și domnilor, The Fabulous Stains

    O privire asupra lumii rock’n’roll-ului. O vedetă punk aspirantă și trupa ei formată numai din fete, The Fabulous Stains, devin senzații peste noapte în urma unor manevre publicitare.

    Regia: Lou Adler
    4 0
    6.7
  • Mazes and Monsters (1982)

    Labirinturi și monștri

    Patru prieteni fascinaţi de jocul "Labirinturi şi monştri" petrec împreună o mare parte a timpului dezvoltându-şi fiecare dintre ei puterile imaginare. Totul pare a fi sub control până în momentul când unul dintre ei se pierde în realitatea...

    Regia: Steven Hilliard Stern
    0 0
    4.2
  • The China Syndrome (1979)

    Sindromul chinezesc

    Filmul lui James Bridges este o imbinare de genuri la moda: film de suspense, film catastrofa, film despre mijloacele de comunicare. De-a lungul anilor ’70, fiecare din aceste genuri si-a dovedit cu prisosinta priza la public.

    Regia: James Bridges
    13 2
    7.4
  • F.I.S.T. (1978)

    Johnny Kovak se înscrie în anul 1930 în organizatia Teamsters si începe sa-si croiasca drum pe treptele ierarhice. Cand metodele sale devin necrutatoare, un senator incepe o campanie pentru a afla adevarul despre legaturile acestuia cu mafia.

    Regia: Norman Jewison
    5 0
    6.4
  • The Hindenburg (1975)

    Dirijabilul morții

    Filmul este un compendiu al faptelor și ficțiunii evenimentelor de dinaintea unui dezastru și mai ales o cronică a ideilor demente utilizate ca metodă de propagandă a naziștilor. În acest caz e vorba de un imens dirijabil, simbol al hitlerismului,...

    Regia: Robert Wise
    7 1
    6.2