Filmele și serialele cu Peter Falk

 • Peter Falk

  Peter Falk

  Data nașterii: 16.09.1927
  Decedat: 23.06.2011 (83 de ani)
 • Patru batrani morocanosi pleaca intr-o calatorie din linistita Florida, unde se stabilisera, in zgomotosul Las Vegas pentru a o opri pe fiica unui dintre ei sa se marite cu barbatul nepotrivit.

  Regia: Charlie Picerni
  0 0
  4.6
 • The Thing About My Folks (2005)

  Cum sta treaba cu ai mei

  Paul Reiser a scris scenariul si joaca in THE THING ABOUT MY FOLKS, desi a cedat cu gratie rolul principal veteranului marelui ecran Peter Falk. Filmul este regizat de Raymond De Felitta (CAFE SOCIETY) si este un road movie care ii permite lui...

  Regia: Raymond De Felitta
  0 0
  6.5
 • Shark Tale (2004)

  Povestea rechinilor

  Lumea vietuitoarelor marine este zguduita atunci cand fiul sefului mafiot rechin este asasinat. Lucrurile se complica cand un pestisor pe nume Oscar este gasit la locul cu pricina.

  Regia: Bibo Bergeron, Vicky Jenson, Rob Letterman
  20 0
  6.0
 • Finding John Christmas (2003)

  In cautarea lui Mos Craciun

  Kathleen (Valerie Bertinelli) este sora medicala la camera de urgenta a unui spital care are probleme din cauza fondurilor insuficiente. Ea isi cauta fratele, un pompier erou, care a disparut in urma cu cativa ani intr-un mod misterios. Acesta...

  Regia: Andy Wolk
  3 0
  6.3
 • Undisputed (2002)

  Necontestatul

  În urmă cu zece ani, Monroe era un boxer în ascensiune. Într-o noapte, într-un acces de furie, comite o crimă care-i aduce închisoarea pe viață. Bărbatul continuă să boxeze în închisori, cu un record de 67 de victorii și nicio înfrângere.

  Regia: Walter Hill
  37 2
  6.1
 • Corky Romano (2001)

  Corky – Nătărăul clanului

  Un sef mafiot aflat pe patul de spital isi trimite propriul fiu pentru a se infiltra in structura FBI. Dar fiul nu a fost niciodata mafiot, ci un vegetarian visator.

  Regia: Rob Pritts
  7 0
  4.7
 • Regia: Wim Wenders
  1 1
  7.2
 • Tune in Tomorrow... (1990)

  Matușa Julia

  Martin Loadeer lucreaza la un post de radio, unde isi gaseste adapost scenaristul Pedro, un om cu o fantezie iesita din comun, adesea periculoasa. Cand Martin se indragosteste de o tanara, Pedro da frau imaginatiei si creeaza nenumarate incurcaturi.

  Regia: Jon Amiel
  0 0
  6.1
 • Cookie (1989)

  Cookie este fiica mafiotului Dino Capisco care tocmai si-a ispasit o pedeapsa de 13 ani de inchisoare. Odata iesit de la racoare, Dino are de gand sa recupereze toata vremea pierduta. Pe langa faptul ca intentioneaza sa regleze conturi vechi el...

  Regia: Susan Seidelman
  2 0
  5.4
 • Happy New Year (1987)

  La mulți ani!

  Remake american dupa originalul francez realizat in 1974. Peter Falk si Charles Durning ii interpreteaza pe Nick si Charlie, doi hoti de bijuterii. Acum, ei se pregatesc sa dea o lovitura de proportii.

  Regia: John G. Avildsen
  1 0
  5.8
 • Wings of Desire (1987)

  Cerul Deasupra Berlinului

  Un înger care supraveghează activitatea oamenilor se îndrăgostește de un muritor. Acum dorința cea mai mare a îngerului este să devină muritor pentru a putea fi cu persoana iubită.

  Regia: Wim Wenders
  16 3
  8.0
 • The Princess Bride (1987)

  File de poveste

  Cand afla ca nepotul (Fred Savage) sau este bolnav, un bunic grijuliu (Peter Falk) crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el.

  Regia: Rob Reiner
  38 5
  8.0
 • Big Trouble (1986)

  Mare necaz

  Regia: John Cassavetes, Andrew Bergman
  0 0
  5.2
 • The In-Laws (1979)

  Cuscrii

  Carol si Tommy se iubesc si vor sa se casatoreasca. Asa incat Sheldon Kornpett, tatal fetei, il invita la masa viitorul cuscru. Vince Ricardo este insa un psiho-maniac, iar cei doi pornesc intr-o serie de urmariri si aventuri spectaculoase.

  Regia: Arthur Hiller
  11 0
  7.3