Filmele și serialele cu Phil Hartman

  • Phil Hartman

    Phil Hartman

    Data nașterii: 24.09.1948
    Decedat: 28.05.1998 (49 de ani)
  • The Second Civil War (1997)

    Al doilea război civil

    Beau Bridges e Jim Farley, guvernator de Idaho, care decide că singura posibilitate de a-i opri pe emigranți să mai intre în statul său e aceea de a închide granițele. Sfidându-l pe președinte, el obține ajutor pentru planul său de la niște membri...

    Regia: Joe Dante
    2 0
    6.6
  • Sgt. Bilko (1996)

    Sergentul Bilko

    In fiecare armata, exista cineva care rezolva orice si iese din orice situatie. Steve Martin este sergentul Bilko, cel care organizeaza pariuri, face contrabanda cu bautura, loterii ilegale, seri de ruleta si masaj... chiar in cadrul armatei.

    Regia: Jonathan Lynn
    31 1
    5.8
  • Jingle All the Way (1996)

    Goana după cadou

    Cand Howard lipseste de la antrenamentul de karate al fiului sau, el promite sa se revanseze de Craciun cu o jucarie pe care micutul si-o dorea de multa vreme. Ceea ce Howard nu stie este ca fiecare copil din oras vrea sa aiba jucaria respectiva.

    Regia: Brian Levant
    27 0
    5.7
  • Greedy (1994)

    Lăcomia

    Unchiul McTeague (Kirk Douglas) este un mosulet simpatic cu o avere si mai simpatica. Desi nu are copii, Joe are o gramada de rude care nu-l plac cu adevarat, dar care fac tot posibilul sa-i intre in gratii in vederea mostenirii unei parti din avere

    Regia: Jonathan Lynn
    8 0
    6.3
  • Coneheads (1993)

    Capete ascuțite

    Beldar si Prymatt sunt straini de planeta noastra. Ei provin de pe planeta Remulak si au toate intentiile sa invadeze planeta Pamant. Dar pentru ca vor sa isi cunoasca mai bine tinta, decid sa faca mai intai o calatorie.

    Regia: Steve Barron
    9 0
    5.4
  • CB4 (1993)

    CB4 - Filmul

    Superstarul de comedie Chris Rock (Lethal Weapon 4, New Jack City, Saturday Night Live) joaca in CB4, o perspectiva hilara asupra universului gangsterilor muzicii rap.Rock este Albert, cunoscut si sub numele de MC Gusto, seful unei noi trupe de...

    Regia: Tamra Davis
    1 0
    6.2
  • So I Married an Axe Murderer (1993)

    Însurat cu o criminală

    Charlie, un poet de duzina, nu are noroc la femei pana cand, intr-o buna zi, o intalneste pe Harriet, fata perfecta. Aceasta lucreaza intr-o macelarie si, in ciuda meseriei pe care o are, pare sa fie cea mai dulce si iubitoare femeie din lume.

    Regia: Thomas Schlamme
    6 0
    6.5
  • Fletch Lives (1989)

    Fletch trăiește

    Fletch (Chevy Chase) primeste ca mostenire un conac, undeva la tara. Noroc si ghinion in acelasi timp, acest conac este mobilul intregului film. Intr-o buna zi, in conacul lui Fletch se petrece o crima dubioasa.

    Regia: Michael Ritchie
    12 0
    6.1
  • Cand un baietel pleaca impreuna cu familia in vacanta, toata aparatura din casa, condusa de prajitorul de paine, crede ca a fost abandonata si decide ca e mai bine sa plece in cautarea pustiului decat sa astepte, cine stie cat timp, intoarcerea...

    Regia: Jerry Rees
    3 0
    7.2
  • Blind Date (1987)

    Întâlnire cu surprize

    Walter Davis lucreaza la o firma, este bine vazut si se asteapta la o promovare. Cand ignora avertismentul celui care ii aranjeaza o intalnire cu un important client, de fapt o superba femeie - n-o lasa sa bea! - Walter vede totul prabusindu-se.

    Regia: Blake Edwards
    31 2
    5.9