Filmele cu Philip Chan

  • Philip Chan

    Philip Chan

    79 de ani
    Data nașterii: 25.01.1945
    Locul nașterii: Hong Kong, British Crown Colony [now China]
  • Lat sau san taam (1992)

    Polițistul tare

    Tequila este un politist care si-a pierdut partenerul intr-un schimb de focuri cu niste traficanti de arme. Pentru a-i opri, Tequila trebuie sa lucreze impreuna cu un politist care lucreaza sub acoperire, numit Tony.

    Regia: John Woo
    10 2
    7.7
  • Supercop (1992)

    Povestea polițienească III: Super-polițistul

    Inspectorul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este trimis sub acoperire în China pentru a desființa o rețea de traficanți de droguri. Primește și o mână de ajutor, de la frumoasa directoare a INTERPOL, Jessica Yang (Michelle Yeoh).

    Regia: Stanley Tong
    29 1
    6.9
  • Double Impact (1991)

    Dublu impact

    Despărțiți la naștere printr-un concurs de împrejurări soldat cu moartea părinților, gemenii Alex și Chad își urmează fiecare calea. Primul e acum instructor de karate și duce o viață ușoară, iar al doilea e un cunoscut contrabandist din Hong Kong.

    Regia: Sheldon Lettich
    53 0
    5.6
  • Bloodsport (1988)

    Sport sângeros

    Bazat pe un fapt real, filmul prezinta povestea vietii lui Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), un luptator de arte martiale, care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii incercand sa devina cel mai bun sub indrumarea maestrului Tanaka.

    Regia: Newt Arnold
    70 3
    6.8
  • Winners & Sinners (1983)

    Cinci stele sub soare

    Cinci prieteni sunt eliberati din inchisoare si incearca din rasputeri sa nu ajunga iar acolo. Incercand sa-si vada de treburile lor (sa conduca o spalatorie de cinci stele), din nefericire sunt prinsi intr-un razboi al gastilor.

    Regia: Sammo Hung
    14 1
    6.6