Filmele și serialele cu Philip Seymour Hoffman

 • Philip Seymour Hoffman

  Philip Seymour Hoffman

  Data nașterii: 23.07.1967
  Decedat: 02.02.2014 (46 de ani)
  Oscaruri:
 • The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015)

  Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a

  În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reședința președintelui Snow. Numai moartea acestuia va sfârși tirania în Panem, așa că un commando condus de Katniss are ca țintă capturarea inamicului lor de moarte

  Regia: Francis Lawrence
  74 1
  6.5
 • The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (2014)

  Jocurile foamei: Revolta - partea 1

  Katniss privește cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge pentru totdeauna tirania din Panem și devine simbolul Rezistenței. Ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

  Regia: Francis Lawrence
  69 1
  6.6
 • A Most Wanted Man (2014)

  Vânătoarea de spioni

  Un tânăr musulman, jumătate cecen și jumătate rus, ajunge aproape mort în oraș, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informațiile despre el nu par să aibă sens

  Regia: Anton Corbijn
  21 4
  6.7
 • God's Pocket (2014)

  God's Pocket este un film despre un orăşel muncitoresc, având personaje ieşite din comun, ale căror vieţi ajung să se intersecteze odată ce Leon Scarpato (Caleb Landry Jones) îşi pierde viaţa pe un şantier în ceea ce pare un "accident"

  Regia: John Slattery
  8 0
  6.1
 • Salinger (2013)

  Regia: Shane Salerno
  0 0
  6.7
 • The Hunger Games: Catching Fire (2013)

  Jocurile foamei: Sfidarea

  Katniss și Peeta au câștigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniți în Districtul 12, speră să trăiască în pace

  Regia: Francis Lawrence
  75 0
  7.5
 • A Late Quartet (2012)

  Ultimul concert

  Regia: Yaron Zilberman
  3 0
  7.1
 • The Master (2012)

  Maestrul

  Drama nu își propune să ofere răspunsuri legate de fenomenul bisericilor relativ nou înființate, ci explorează nevoia omului de a crede într-o forță superioară și arată cum un sistem de credință ajunge să devină o religie de sine stătătoare.

  Regia: Paul Thomas Anderson
  18 0
  7.1
 • Moneyball (2011)

  Arta de a învinge

  Moneyball spune povestea lui Billy Beane, noul manager al echipei de baseball Oakland Athletics. Deși situația financiară a echipei este dezastruoasă, Beane va reuși să îi îmbunătățească performanța cu ajutorul unor tehnici revoluționare.

  Regia: Bennett Miller
  19 1
  7.6
 • The Ides of March (2011)

  Ziua trădătorilor

  Un tânăr director de comunicare lucrează pentru un candidat la președinție cu ascensiune rapidă. Pe parcursul campaniei, tânărul idealist cade pradă trădărilor și altor trucuri murdare ale politicienilor rivali mai experimentați

  Regia: George Clooney
  13 2
  7.1
 • Jack Goes Boating (2010)

  Jack se îndrăgostește

  Adaptare a piesei de teatru omonime a dramaturgului Bob Glaudini, comedia "Jack Goes Boating" relatează povestea de iubire, trădare și prietenie dintre două cupluri de new-yorkezi din clasa de mijloc.

  Regia: Philip Seymour Hoffman
  2 0
  6.3
 • Mary and Max (2009)

  Mary și Max

  Povestea se întinde pe douăzeci de ani și două continente. Este relatarea relației speciale dintre Mary Dinkle, o fetiță în vârstă de 8 ani din suburbiile orașului Melbourne și Max Horovitz, un evreu obez de 44 de ani care trăiește New York.

  Regia: Adam Elliot
  5 0
  8.1
 • The Boat That Rocked (2009)

  Pirații muzicii

  Un grup de DJ profita de o scapare a legislatiei britanice din anii '60 si infiinteaza un post de radio pirat care emite de pe un vapor ancorat in largul Marii Nordului.

  Regia: Richard Curtis
  10 1
  7.3
 • Philipp Seymour Hoffman joaca in acest film rolul unui regizor de teatru, care incearca sa construiasca o replica a New Yorkului intr-un depozit urias, pentru a servi unui spectacol nou de teatru.

  Regia: Charlie Kaufman
  7 0
  7.5
 • Doubt (2008)

  Îndoiala

  1964. Carismaticul preot Flynn incearca sa inspire entuziasm printre rigidele traditii ale scolii St. Nicholas din Bronx, condusa de dura directoare, maicuta Alosyius Beauvier. Vantul schimbarii bate in tara, iar scoala accepta primul elev de culoare

  Regia: John Patrick Shanley
  11 0
  7.5