Filmele și serialele cu Philip Stone

  • Philip Stone

    Philip Stone

    Data nașterii: 14.04.1924
    Decedat: 15.06.2003 (79 de ani)
  • Moses (1995)

    Biblia: Moise

    Faraonul Ramses dispune uciderea tuturor copiilor evrei. Moise e salvat de mama sa, care il aseaza intr-un cos, lasandu-l sa pluteasca pe Nil.

    3 0
    6.7
  • The Baby of Mâcon (1993)

    Copilul din Macon

    In Macon ciuma si sterilitatea fac ravagii. De aceea, cand in timpul unei reprezentatii teatrale, in fata printului Cosimo de Medici, o femeie diforma da nastere unui copil frumos si sanatos, lumea vede in aceasta intamplare un semn divin.

    Regia: Peter Greenaway
    2 1
    6.9
  • Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

    Indiana Jones și templul blestemat

    Cel de-al doilea film din seria Indiana Jones il gaseste pe temerarul arheologist si expert in fenomenele oculte in India. Aici, intr-un sat uitat de lume si de civilizatie, faimosul aventurier are o misiune extrem de grea.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    115 2
    7.5
  • Green Ice (1981)

    Gheață verde

    "Sa nu uitam sa iubim nicicand policier-ul cd serie. El face bine la nervi si la ploaie. Ce poate fi mai usor decat sa citesti o carte politista? Sa-I vezi filmul." - Eugenia Voda - 1995 (Planeta Cinema).

    Regia: Ernest Day
    14 1
    5.5
  • The Shining (1980)

    Strălucirea

    Ingenioasa ecranizare de către Stanley Kubrik a romanului omonim a lui Stephen King a adus faimă durabilă atât scriitorului, cât şi regizorului şi l-a propulsat pe Jack Nicholson printre superstarurile Hollywoodului

    Regia: Stanley Kubrick
    64 8
    8.4
  • O Lucky Man! (1973)

    Norocosul

    Protagonistul peliculei regizata de Lindsay Anderson este tanarul Mick Travis, care se antreneaza pentru a deveni agent de vanzari la o companie de cafea. Acesta este inceputul unei cariere in care Mick are mare incredere, iar noi devenim martorii...

    Regia: Lindsay Anderson
    2 1
    7.6
  • Regia: John Krish
    0 0
    6.4