Filmele cu Philip Tan

  • Philip Tan

    Philip Tan

    64 de ani
    Data nașterii: 01.01.1960
    Locul nașterii: Singapore
  • Wake of Death (2004)

    Amprenta morții

    Ben Archer lucreaza pentru o organizatie criminala. Obosit si satul de atatea crime, el vrea sa se retraga. Cynthia, sotia lui, lucreaza ca asistent social la INS. Apropiindu-se de o refugiata chinezoaica, Cynthia o aduce acasa.

    Regia: Philippe Martinez
    20 0
    5.5
  • Bloodsport 2 (1996)

    Sport sângeros II

    Regia: Philip Tan, Alan Mehrez
    5 0
    4.8
  • Showdown in Little Tokyo (1991)

    Răfuială în micul Tokyo

    Membrii Yakuza merg spre Los Angeles. Dar in America, acestia isi vor gasi perechea. Doi politisti sunt pe urmele lor, un american crescut in Japonia, avand mintea si spiritul unui samurai si un japonez-american crescut in San Fernando Valley...

    Regia: Mark L. Lester
    38 1
    6.1
  • Martial Law (1990)

    Legea marțială

    Chad McQueen interpreteaza rolul lui Sean Thompson, un politist ale carui abilitiati in artele martiale l-au facut legendar si i-au adus supranumele de "Legea martiala". Sean este fratele lui Michael, politist si el. Dar in timp ce unul dintre...

    Regia: Steve Cohen
    13 0
    4.8
  • China Cry: A True Story (1990)

    Un tipat din China

    Filmul este inspirat din povestea adevarata a lui Sung Neng Yee care a fugit din China comunista in Hong Kong si apoi in Statele Unite. Pe langa abuzurile regimului comunist, filmul prezinta si o emotionanta poveste de dragoste.

    Regia: James F. Collier
    1 0
    6.7
  • Tango & Cash (1989)

    Tango și Cash

    Ray Tango (Stallone) este un politist care lucreaza la departamentul de narcotice al politiei din Los Angeles, umbla numai la costum, conduce un Cadillac, joaca cu mult succes la bursa si vorbeste cu brokerul lui mai mult decat cu propria mama.

    Regia: Andrei Konchalovsky, Albert Magnoli
    44 0
    6.4
  • Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)

    Indiana Jones și templul blestemat

    Cel de-al doilea film din seria Indiana Jones il gaseste pe temerarul arheologist si expert in fenomenele oculte in India. Aici, intr-un sat uitat de lume si de civilizatie, faimosul aventurier are o misiune extrem de grea.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    114 2
    7.5