Filmele și serialele cu Phoebe Fox

  • Phoebe Fox

    Phoebe Fox

    37 de ani
    Data nașterii: 16.04.1987
    Locul nașterii: Hammersmith, London, England, UK
  • The Great (2020)

    Ecaterina

    The Great este povestea unei tinere de viță nobilă din Austria rurală a secolului al XVII-lea care este obligată să aleagă între propria fericire și viitorul Rusiei după ce devine soție de împărat.

    Scenariul: Tony McNamara
    43 4
    8.2
  • The Aeronauts (2019)

    Aeronauții

    Anii 1860. Pilotul de baloane cu aer cald Amelia Wren și cercetătorul James Glaisher pornesc într-o călătorie științifică și sfârșesc luptând viețile lor când zborul la mari înălțimi începe să le pună probleme mai mari decât sperau.

    Regia: Tom Harper
    154 15
    6.6
  • Curfew (2019)

    Stare de asediu

    Într-o societate controlată de o stare de asediu, când ziua devine noapte, oameni din toate categoriile sociale concurează într-o cursă stradală periculoasă și ilegală pentru a evada și a începe o nouă viață liberă în afara orașului.

    13 1
    6.1
  • War Book (2014)

    Cartea războiului

    Acțiunea se petrece timp de trei zile, în care nouă civili se adună într-o clădire guvernamentală ca să ia parte la un exercițiu politic.

    Regia: Tom Harper
    2 1
    6.8
  • The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

    Femeia în negru 2: Îngerul morții

    40 de ani au trecut de la terifiantele experiențe din conacul Eel Marsh. Impunătoarea reședință revine la viață în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când un grup de copii este trimis aici. O forță întunecată a fost trezită de venirea copiilor

    Regia: Tom Harper
    10 5
    4.8