Filmele și serialele cu Pierce Brosnan

 • Some Kind of Beautiful (2014)

  Cum să faci dragoste ca un englez

  Richard, un profesor afemeiat, încearcă să-și pună viața în ordine în timp ce trebuie să se descurce cu un tată autoritar, elevi apatici și relațiile cu o studentă drăguță și cu sora ei.

  Regia: Tom Vaughan
  12 2
  5.7
 • The November Man (2014)

  Nume de cod: Spionul de noiembrie

  Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor colegi.

  Regia: Roger Donaldson
  39 1
  6.2
 • A Long Way Down (2014)

  Adio, dar mai stau puțin

  Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperişul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare, dar oare întâlnirea lor providenţială nu poate sugera că este loc şi de mai bine?

  Regia: Pascal Chaumeil
  5 0
  6.3
 • Love Punch (2013)

  Loviți de dragoste

  Un cuplu divorțat pune la cale un plan de recuperare a banilor pentru pensie ce le-au fost furați.

  Regia: Joel Hopkins
  17 0
  5.7
 • Love Is All You Need (2012)

  Te iubesc oricum

  Un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vieții, umor și personaje delicate, preparat cu căldură și afecțiune de Susanne Bier, care va lăsa rece doar o inimă de piatră. O comedie despre durerea și plăcerea de a lăsa trecutul în urmă.

  Regia: Susanne Bier
  7 2
  6.5
 • Bag of Bones (2011)

  Un sac de oase

  Mike Noonan este un scriitor care a intrat într-un mare blocaj după ce soţia sa, Jo, a murit din cauza unui anevrism cerebral. Atacurile dese de panică îl paralizează pe Mike şi nu poate scrie niciun rând. Agentul său literar şi editorii nu ştiu...

  5 0
  5.7
 • Pastorul Dan Day, un preot  evanghelic carismatic care a captivat cu şarmul lui un întreg orăşel vestic american, promite dezvoltarea unor afaceri imobiliare. Carl este unul dintre adepți.

  Regia: George Ratliff
  0 0
  5.3
 • I Don't Know How She Does It (2011)

  Oare cum o reuși?

  Kate călătorește des în interes de serviciu, dar reușește să aibă grijă și de activitățile școlare și extra-școlare ale fiicei sale. Colegii, cunoștințele și rudele spun mereu același lucru cînd vorbesc despre Kate: „Oare cum o reuși?".

  Regia: Douglas McGrath
  3 1
  4.9
 • The Ghost Writer (2010)

  Scriitorul fantomă

  Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs însă, acesta va descoperi niște secrete explozive care îi vor pune viața în pericol.

  Regia: Roman Polanski
  22 4
  7.2
 • Remember Me (2010)

  Amintește-ți de mine

  Robert Pattinson este Tyler, un tânăr care trebuie să treacă peste moartea prematură a fratelui sau. Lucrurile se schimbă în momentul în care tânărul o întâlnește pe Ally, și ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie.

  Regia: Allen Coulter
  15 1
  7.1
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

  Percy Jackson și olimpienii: Hoțul fulgerului

  Percy Jackson este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor. Conceput cu o muritoare și prin urmare semi-zeu, Percy va fi implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei și titani, pe care o va rezolva într-un mod foarte original.

  Regia: Chris Columbus
  25 2
  5.8
 • Oceans (2009)

  Oceanele

  O docudramă ecologică filmată pe întinsul întregului glob pământesc. În parte suspans, în parte meditație, filmul tratează problema dispariției minunilor vii subacvatice.

  Regia: Jacques Perrin, Jacques Cluzaud
  3 1
  7.7
 • The Greatest (2009)

  În amintirea fiului

  Regia: Shana Feste
  3 0
  6.6
 • Mamma Mia! (2008)

  Mamma mia! - Filmul

  Sophie are 20 de ani și locuiește cu mama sa, fostă membră a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. E pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, ca tatăl ei să o conducă la altar. Problema e că nu știe cine este.

  Regia: Phyllida Lloyd
  52 9
  6.4
 • Married Life (2007)

  Căsnicia

  Harry Allen este un agent de bursă trecut de prima tinerețe, care traversează un moment de criză în căsnicia sa aparent fără probleme cu Pat, fiind implicat într-o relație extraconjugală pasională cu tânăra, frumoasa și sofisticata văduvă Kay...

  Regia: Ira Sachs
  8 0
  6.2