Filmele și serialele cu Pierce Brosnan

 • Butterfly on a Wheel (2007)

  Jocul Terorii

  Neil şi Abby trăiesc Visul American. Împreună cu fetiţa lor, Sophie, duc o viață perfecta. Până într-o zi. Micuţa Sophie este răpită de către Ryan, singura soluţie care le rămâne lui Neil și Abby este să satisfacă cerinţele acestuia.

  Regia: Mike Barker
  14 3
  6.6
 • Seraphim Falls (2006)

  Cascada Seraphim

  Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

  Regia: David Von Ancken
  28 0
  6.7
 • The Matador (2005)

  Matadorul

  O întâlnire întâmplătoare între un comis-voiajor și un ucigaș singuratic va da naștere unei relații ciudate și profunde, ce ii va determina să facă lucruri pe care nici unul dintre ei nu-și imagina că le-ar putea face.

  Regia: Richard Shepard
  9 2
  6.7
 • Laws of Attraction (2004)

  Legile atracției

  Doi dintre cei mai buni avocati din New York, Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) si Audrey Woods (Julianne Moore), au avut ocazia, cu fiecare divort pe care

  Regia: Peter Howitt
  20 1
  5.9
 • After the Sunset (2004)

  După apus

  Dupa un ultim jaf, un hot profesionist (Pierce Brosnan) se retrage pe o insula paradisiaca. Pe urmele lui se afla inamicul sau, agentul FBI Lloyd (Woody Harrelson). Curand intre ei incepe un joc de-a soarecele si pisica.

  Regia: Brett Ratner
  34 0
  6.3
 • Deep Blue (2003)

  Regia: Alastair Fothergill, Andy Byatt
  0 0
  7.4
 • Evelyn (2002)

  Evelyn este o drama unde Pierce Brosnan se lupta pentru dreptul de a-si pastra copiii, dupa ce sotia sa paraseste familia. Pentru ca e somer copiii lui sunt dusi la orfelinat. Este nevoit sa-si schimbe viata pentru a-si recapata copiii.

  Regia: Bruce Beresford
  6 0
  7.0
 • Die Another Day (2002)

  Să nu mori azi

  Un nou film cu James Bond in stilu-i caracteristic: explozii, urmariri spectaculoase cu masinile si conspiratii mortale. Acesta este al 20-lea film cu James Bond realizat pana acum.

  Regia: Lee Tamahori
  67 1
  6.1
 • 14 0
  9.0
 • The Tailor of Panama (2001)

  Omul nostru din Panama

  Spionul Osnard este trimis în Panama pentru a fi pedepsit. Are o armă secretă - pe Harry, un individ care şi-a luat identitatea unui croitor cu clienţi bogaţi şi influenţi. Experienţa lui Harry în Panama îi crează lui Osnard şansa de a se afirma.

  Regia: John Boorman
  14 3
  6.2
 • Dolphins (2000)

  Delfinii

  Insotiti o tanara domnisoara, biolog marin, intr-o uimitoare scufundare printre bancurile de nisip ale caldei mari Caraibe, pentru a observa misterioasa lume a delfinilor salbatici...

  Regia: Greg MacGillivray
  0 0
  7.2
 • Grey Owl (1999)

  Bufnita cenusie

  Film de aventuri, inspirat dintr-un caz real. La aceasta intrebare incearca sa raspunda Archie, cunoscut si sub numele de Bufnita cenusie, un om straniu, care din anii ‘30 traieste in mijlocul naturii, in padurile canadiene.

  Regia: Richard Attenborough
  8 0
  6.0
 • The World Is Not Enough (1999)

  Lumea nu e de ajuns

  Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis.

  Regia: Michael Apted
  50 0
  6.4
 • The Thomas Crown Affair (1999)

  Aventura în doi

  Frumos si plin de bani, Thomas e nefericit. El cauta aventura. Când dispare un tablou de Monet, politia incepe cercetarile. Catherine isi da seama ca rezultatul cercetarilor sale va fi un fiasco, pentru ca se indragosteste de principalul sau suspect.

  Regia: John McTiernan
  22 1
  6.9
 • O tanara foarte aventuroasa, un pustnic orb si un dragon prostanac, cu doua capete, pornesc intr-o cursa pentru gasirea sabiei pierdute, Excalibur, si salvarea Regelui Arthur si a regatului Camelot.

  Regia: Frederik Du Chau
  2 0
  6.3