Filmele cu Pom Klementieff

  • Pom Klementieff

    Pom Klementieff

    37 de ani
    Data nașterii: 03.05.1986
    Locul nașterii: Québec City, Québec, Canada
  • Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

    Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi

    Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa de la IMF pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: să dea de urma unei noi arme terifiante care amenință întreaga omenire, înainte ca aceasta să cadă în mâinile greșite. Cu controlul asupra...

    Regia: Christopher McQuarrie
    298 31
    7.7
  • Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

    Gardienii galaxiei: Volumul 3

    Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce foarte probabil la...

    Regia: James Gunn
    207 19
    7.9
  • Thor: Love and Thunder (2022)

    Thor: Iubire și tunete

    Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire. Eforturile lui sunt întrerupte însă de un nou ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul...

    Regia: Taika Waititi
    243 41
    6.2
  • Thunder Force (2021)

    Forța tunetului

    Într-o lume în care superrăufăcătorii apar la tot pasul, două prietene din copilărie, acum înstrăinate, fac din nou echipă după ce una dintre ele găsește o metodă care le oferă superputeri pentru a-și putea proteja orașul.

    Regia: Ben Falcone
    19 5
    4.6
  • Ingrid Goes West (2017)

    Ingrid pleacă în vest

    Regia: Matt Spicer
    4 0
    6.6
  • Newness (2017)

    Martin și Gabi încearcă o relație după ce s-au cuplat printr-o aplicație matrimonială, dar după ce se instalează plictiseala, ei caută o soluție neobișnuită.

    Regia: Drake Doremus
    11 4
    6.3
  • Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

    Gardienii Galaxiei Vol. 2

    Personajele principale încearcă să ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

    Regia: James Gunn
    465 41
    7.6
  • Hacker's Game (2015)

    Regia: Cyril Morin
    5 1
    3.6
  • Oldboy (2013)

    Oldboy: Prizonier în libertate

    După o noapte de beție, Joe este răpit și aruncat într-o celulă izolată care arată ca o cameră de hotel, unde este ținut timp de 20 de ani. Eliberat în mod inexplicabil, Joe are un singur scop: sa descopere cine si de ce i-a cauzat acest cosmar.

    Regia: Spike Lee
    17 2
    5.8
  • Love Lasts Three Years (2011)

    Dragostea durează trei ani

    Deși s-au căsătorit din dragoste, Marc și Anna se despart după trei ani de relație, și mai multe etape de plictiseală și gelozie. Marc este dărâmat. În prezent, el este convins că dragostea nu poate să dureaze decât trei ani.

    Regia: Frédéric Beigbeder
    1 0
    6.1
  • Un poliţist face ravagii într-un club de noapte aglomerat, luând la pumni traficanţi de droguri şi poliţişti corupţi, într-o cursă contracronometru pentru salvarea fiului său răpit

    Regia: Frédéric Jardin
    3 1
    6.6
  • The Easy Way (2008)

    Albert Spaggiari este arestat la Nisa și adus la biroul unui judecător pentru interogatoriu, dar el reuseste sa fuga în America de Sud unde întâlnește un jurnalist care investighează evenimentul.

    Regia: Jean-Paul Rouve
    0 0
    5.8