Filmele și serialele cu Rachael Leigh Cook

 • Rachael Leigh Cook

  Rachael Leigh Cook

  42 de ani
  Data nașterii: 04.10.1979
  Locul nașterii: Minneapolis, Minnesota, USA
 • He's All That (2021)

  Un băiat minunat

  O formatoare de opinie specialistă în transformări face un pariu susținând că poate face dintr-un coleg anost regele balului. Un remake după clasicul „O fată minunată”.

  Regia: Mark Waters
  5 5
  4.3
 • Love, Guaranteed (2020)

  Dragoste garantată

  Pentru a-și salva mica firmă de avocatură, Susan, o avocată serioasă, preia un caz bine plătit de la Nick, un nou și fermecător client care vrea să dea în judecată un site matrimonial ce garantează găsirea dragostei.

  Regia: Mark Steven Johnson
  15 14
  5.6
 • Red Sky (2014)

  Cer roșu

  Pilotul de vanatoare Butch Masters, cazut in dizgratie, conduce o echipă pentru recuperarea onor arme de distrugere in masa. Masters trebuie să se confrunte cu o prietenie distrusa, un triunghi amoros si trebuie sa piloteze din nou.

  Regia: Mario Van Peebles
  6 0
  4.1
 • Left to Die (2012)

  Povestea Sandrei Chase

  Sandra Chase este de acord să-și însoțească un prieten până în Ecuador într-o binemeritată vacanță. Paradisul se transformă în scurt timp în coșmar când este arestată pe nedrept pe aeroportul din Quito pentru trafic de droguri.

  Regia: Leon Ichaso
  0 0
  5.5
 • Perception (2012)

  Capcana minții

  Scenariul: Kenneth Biller, Michael Sussman
  19 1
  7.5
 • The Family Tree (2011)

  Merită să lupți

  Regia: Vivi Friedman
  2 0
  5.5
 • Falling Up (2009)

  Poarta norocoasă

  Din cauza unor probleme, Henry renunță la școala de asistenți medicali pentru a se angaja ca portar într-o elegantă clădire rezidențială din New York. Într-unul dintre apartamente locuiește o tânără care îi atrage atenția în mod deosebit.

  Regia: David M. Rosenthal
  3 0
  5.7
 • Bob Funk (2009)

  După ce este concediat de la locul de muncă - chiar de mama lui - Bob Funk acceptă să renunţe la alcool, sa viziteze un terapeut şi, dacă va fi acceptat, să răspundă în faţa noii lui şefe care, întâmplător, pare să fie femeia visurilor sale.

  Regia: Craig Carlisle
  0 0
  5.1
 • The Lodger (2009)

  Chiriașul

  Un cuplu inchiriaza o camera unui tanar misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut in ultimul timp in cartier. Inspirat din aceeasi carte ca The Lodger din 1927 in regia lui Alfred Hitchcock.

  Regia: David Ondaatje
  4 0
  5.7
 • Regia: David M. Evans
  1 0
  6.5
 • Blonde Ambition (2007)

  Ambiție blondă

  Frumoasa Katie este o tarancuta din Oklahoma care pleaca la New York pentru a-i face o surpriza iubitului ei, dar il prinde cu o alta femeie. Zguduita din temelii, eroina incearca totusi sa se descurce in labirinticul BIG APPLE.

  Regia: Scott Marshall
  4 2
  3.9
 • My First Wedding (2006)

  Prima mea nuntă

  Atunci cand Vanessa Sinclair (Rachael Leigh Cook), viitoare mireasa, incepe sa aiba fantasme cu toti barbatii pe care ii vede, frumoasa isi cauta refugiu in confesionalul bisericii.

  Regia: Laurent Firode
  0 0
  4.8
 • Into the West (2005)

  În vest

  Mini-seria tv produsa de Steven Spielberg cuprinde povesti din Vestul salbatic vazute atat din perspectiva unei familii de negustori albi aflate in cautarea “visului american”, cat si din cea a unei familii de amerindieni. In timpul colonizarii...

  15 0
  8.0
 • Stateside (2004)

  O singura cale

  Filmul este povestea de dragoste a doi adolescenti deloc perfecti care reusesc insa sa-si gaseasca perechea perfecta. Mark Deloach si Dori Lawrence sunt doi tineri din lumi total diferite a caror viata ia o intorsatura neasteptata. Mark, un rebel...

  Regia: Reverge Anselmo
  1 0
  5.9
 • American Crime (2004)

  Crima in stil american

  O tanara merge noaptea sa inoate, dar sfarseste prin a muri. Jesse (Rachael Leugh Cook), o prezentatoare de stiri descopera o caseta video cu aceasta tanara care este urmarita permanent. Jesse, impreuna cu producatoarea ei de stiri Jane...

  Regia: Dan Mintz
  0 0
  4.4