Filmele și serialele cu Rachel Weisz

 • Rachel Weisz

  Rachel Weisz

  53 de ani
  Data nașterii: 07.03.1970
  Locul nașterii: Westminster, London, England, UK
  Oscaruri:
 • Black Widow (2021)

  Văduva neagră

  Natasha, maestru în spionaj și infiltrare, expertă în arte marțiale, devine super-eroina Văduva neagră. Acțiunea filmului are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha se simte forțată să își confrunte trecutul.

  Regia: Cate Shortland
  295 30
  6.7
 • The Favourite (2018)

  Favorita

  The Favourite este o poveste dulce-amăruie despre intrigi regale, pasiune, invidie și trădare în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia.

  Regia: Yorgos Lanthimos
  Oscar-uri:
  96 24
  7.5
 • The Mercy (2018)

  În voia mării

  Cu o barcă neterminată, Donald își lasă soția și copiii în urmă, îmbarcându-se într-o aventură pe barca lui, „Teignmouth Electron”. Lipsa de experiență și singurătatea, îl găsesc pe Crowhurst confruntându-se cu lupte dramatice și o izolare acută.

  Regia: James Marsh
  44 9
  6.0
 • Disobedience (2017)

  Nesupunere

  O femeie revine în comunitatea evreiască din care a fost alungată din cauza atracției ei față de o prietenă din copilărie. Odată întoarsă, pasiunea dintre cele două se reaprinde și curând încep să exploreze limitele credinței și ale sexualității.

  Regia: Sebastián Lelio
  27 7
  6.6
 • My Cousin Rachel (2017)

  Verișoara mea Rachel

  Un tânăr englez vrea să se răzbune pe verișoara lui deoarece crede că ea l-a omorât pe cel care l-a crescut. Dar totul se complică atunci când el se îndrăgostește de ea.

  Regia: Roger Michell
  42 10
  6.0
 • Denial (2016)

  Negarea

  Regia: Mick Jackson
  14 2
  6.8
 • The Light Between Oceans (2016)

  Lumina dintre oceane

  The Light Between Oceans este povestea îngrijitorului unui far și a soției lui, care trăiesc pe coasta de vest a Australiei, și care cresc un copilaș salvat de pe o barcă cu vâsle eșuată.

  Regia: Derek Cianfrance
  48 2
  7.2
 • Yeniden Ben (2016)

  Untitled Joshua Marston Project

  Regia: Joshua Marston
  11 2
  5.4
 • The Lobster (2015)

  Homarul

  O poveste de dragoste neobișnuită, plasată într-o lume distopică în care persoanele fără partener sunt arestate și cazate într-un hotel neospitalier. Acolo, deținuții sunt obligați să-și găsească perechea în 45 de zile.

  Regia: Yorgos Lanthimos
  20 3
  7.1
 • Youth (2015)

  Tinerețe

  "La giovinezza" spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor și compozitor, pe de o parte, și un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce își petrec vacanța în Munții Alpi

  Regia: Paolo Sorrentino
  19 1
  7.3
 • Oz the Great and Powerful (2013)

  Grozavul și puternicul Oz

  Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

  Regia: Sam Raimi
  25 0
  6.3
 • The Bourne Legacy (2012)

  Moștenirea lui Bourne

  Filmul trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.

  Regia: Tony Gilroy
  92 2
  6.6
 • The Deep Blue Sea (2011)

  Adânca mare albastră

  Soția unui judecător britanic ajunge să aibă o aventură cu un pilot din Forțele Aeriene Britanice

  Regia: Terence Davies
  13 3
  6.2
 • 360 (2011)

  Din Viena până la Paris, din Rio până la Londra, iubirea este experimentată succesiv de zece cupluri de toate vârstele, în moduri cât mai variate cu putință, de la cel mai platonic, la cel mai dezlănțuit din punct de vedere sexual.

  Regia: Fernando Meirelles
  7 0
  6.1