Filmele cu Raffey Cassidy

  • Raffey Cassidy

    Raffey Cassidy

    22 de ani
    Data nașterii: 12.11.2001
    Locul nașterii: Worsley, Manchester, England, UK
  • The Other Lamb (2019)

    Celălalt miel

    Povestea unei tinere născută într-o sectă populată exclusiv de femei, condusă însă de un bărbat, care începe să pună la îndoiala învățăturile liderului și chiar natura realității.

    Regia: Małgorzata Szumowska
    11 6
    5.3
  • Vox Lux (2018)

    Filmul urmărește ascensiunea lui Celeste din cenușa unei tragedii naționale la statutul de superstar. Acțiunea se întinde pe parcursul a 18 ani și redă momente culturale importante văzute prin ochii ei, începând cu 1999 și terminându-se în 2017.

    Regia: Brady Corbet
    18 12
    5.8
  • The Killing of a Sacred Deer (2018)

    Uciderea cerbului sacru

    Un thriller psihologic cu elemente supranaturale, The Killing of a Sacred Deer (2017) se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.

    Regia: Yorgos Lanthimos
    95 33
    7.0
  • Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism (2016)

    Molly Moon și incredibila carte a hipnozei

    Molly Moon duce o viață grea în orfelinatul condus de Domnișoara Adderstone. Găsește o carte despre vechea artă a hipnotismului. Va reuși să învețe să folosească hipnoza pentru a-și schimba viața?

    Regia: Christopher N. Rowley
    4 1
    5.2
  • Tomorrowland (2015)

    Tărâmul de mâine

    Acțiunea se petrece într-un ținut fascinant și extrem de avansat din punct de vedere tehnologic și are în centru un bărbat de vârstă mijlocie, care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland.

    Regia: Brad Bird
    57 3
    6.4