Filmele și serialele cu Ralf Moeller

  • Ralf Moeller

    Ralf Moeller

    65 de ani
    Data nașterii: 12.01.1959
    Locul nașterii: Recklinghausen, Germany
  • Breach (2020)

    Forță Malefică

    Aflat pe punctul de a deveni părinte, un tânăr mecanic aflat la bordul unei uriașe nave spațiale interstelare devine piesa centrală în lupta împotriva unei forțe exterioare malefice care intenționează să folosească nava în chip de armă.

    Regia: John Suits
    46 30
    2.9
  • Abelar: Tales of an Ancient Empire (2010)

    Abelar: Povestea unui imperiu străvechi

    Producția 'Tales of an Ancient Empire se referă la istoria unui regat străvechi pe cale să cadă în mâinile unei vrăjitoare foarte rele Filmul ne oferă o poveste epică despre vrăjitorie și luptele din vechime, cu săbii și arme vrăjitorești.

    Regia: Albert Pyun
    6 2
    2.3
  • Alone in the Dark 2 (2008)

    Misterele întunericului 2

    Continuarea uneia dintre cele mai desavarsite opere prinse pe film. Este sergentul Max Fightmaster. Este infuriat si, crede-ma, oamenilor nu le place sa il vada furios. Extraterestrii i-au rapit cainele, iar acum vor plati! Inarmat doar cu...

    Regia: Michael Roesch, Peter Scheerer
    6 0
    2.6
  • Far Cry (2008)

    Paradisul Pierdut

    Periculoasele aventuri ale reporterilor Valerie şi Tom. Jack Carver e angajat de tânăra jurnalistă pentru a-i conduce pe o insulă situată în Pacificul de nord-vest, la întâlnirea cu un informator. Totul ia o întorsătură neaşteptată.

    Regia: Uwe Boll
    10 3
    3.2
  • Postal (2007)

    Bun venit în paradis

    Povestea incepe cand Joe isi cauta de lucru cu disperare, dar are o iesire violenta in momentul in care se aliaza cu Uncle Dave. Prima lor lovitura o constituie jaful unui parc de distractii, dar ei afla ca talibanii planuiesc acelasi lucru. Acum...

    Regia: Uwe Boll
    5 0
    4.5
  • Pathfinder (2007)

    Pathfinder - Între două lumi

    Un copil viking este lăsat în urmă în timpul unei bătălii dintre clanul său și un trib de amerindieni. Crescut de acest trib, băiatul ajunge să îi ajute într-o lupta cu nordicii.

    Regia: Marcus Nispel
    34 2
    5.4
  • Seed (2006)

    Dupa ce este legat si ingropat de viu, un barbat ce fusese considerat mort isi face drum la suprafata si porneste, insetat de sange si razbunare, dupa cei care i-au cauzat suferinta...

    Regia: Uwe Boll
    4 3
    3.1
  • Ring of the Nibelungs (2004)

    Inelul nibelungilor

    Pornind de la mitul germanic al nibelungilor, intocmai ca si trilogia lui JRR Tolkien Stapanul inelelor, filmul prezinta povestea tanarului fierar Siegfried (Benno Furmann).

    Regia: Uli Edel
    20 4
    6.6
  • The Scorpion King (2002)

    Regele Scorpion

    În urmă cu 5000 de ani, un războinic pe nume Memnon credea că-i e predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea

    Regia: Chuck Russell
    53 3
    5.5
  • Gladiator (2000)

    Gladiatorul

    Regizorul Ridley Scott readuce publicului de cinema bătăliile glorioase din vremea romanilor într-o poveste impetuoasă despre curaj şi revanşă.

    Regia: Ridley Scott
    Oscar-uri: x 5
    172 1
    8.5
  • Conan the Adventurer (1997)

    Conan aventurierul

    0 0
    5.0
  • Best of the Best II (1993)

    Cei mai buni dintre cei buni II

    Doi fosti membri ai echipei de karate a Statelor Unite, Alex Grady (Eric Roberts) si Tommy Lee (Phillip Rhee) isi alatura fortele pentru a razbuna moartea bunului lor prieten Travis Brickley, la care a fost martor chiar fiul lui Alex, Walter....

    Regia: Robert Radler
    20 1
    5.6
  • Universal Soldier (1992)

    Soldatul universal

    Luc şi Cott sunt soldaţi în armata americană. Ei sunt ucişi pe front, în timpul războiului din Vietman, însă armata derulează un proiect secret în cadrul căruia sunt incluse şi cadavrele celor doi.

    Regia: Roland Emmerich
    80 1
    6.1
  • Cyborg (1989)

    Ciborg

    Dupa ce planeta Pamant a trecut prin cele mai mari dezastre posibile, iar anarhia, foametea si criminalitatea au decimat o parte insemnata a populatiei, o epidemie mortala ameninta sa distruga ceea ce a mai ramas din umanitate.

    Regia: Albert Pyun
    42 4
    5.0