Filmele cu Ray Baker

 • Ray Baker

  Ray Baker

  74 de ani
  Data nașterii: 09.07.1948
  Locul nașterii: Omaha, Nebraska, USA
 • Regia: Karen Moncrieff
  9 0
  6.3
 • Alien Siege (2005)

  Planeta noastra este atacata de Kulkus, o specie extraterestra ostila care, fiind infectata cu un virus letal, are nevoie de sange uman pentru a dezvolta un antidot.

  Regia: Robert Stadd
  3 1
  3.5
 • “44 minute” este povestea reala a unui eveniment care a avut loc pe 28 februarie 1997 cand doi barbati inarmati pana in dinti au luat cu asalt sucursala Bancii Americii din North Hollywood pentru a o jefui.

  Regia: Yves Simoneau
  8 0
  6.3
 • Sweet November (2001)

  Dulcele Noiembrie

  În fiecare lună, Sara (Charlize Theron) alege mai mult sau mai puțin la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună și să trăiască după regulile ei, ideile ei și visurile ei.

  Regia: Pat O'Connor
  31 5
  6.7
 • Anywhere But Here (1999)

  Visând la Beverly Hills

  Adele are o fire visătoare, modernă, cochetă. Fiica ei Ann are o fire realistă, tăcută, directă. La suprafață, sunt ca uleiul și apa, dar în adâncul lor sunt la fel. „Susan Sarandon face spectacol” (The New York Times) și „Natalie Portman se...

  Regia: Wayne Wang
  0 0
  6.2
 • Speechless (1994)

  Fără vorbe

  Julia şi Kevin fac cunostinţă fără să ştie că sunt adversari. Ea scrie discursurile candidatului democrat, iar el discursurile candidatului republican în campania electorală. Deşi fiecare descoperă ocupaţia celuilalt, atracţia e la fel de puternică.

  Regia: Ron Underwood
  7 1
  5.8
 • Heart Condition (1990)

  Slab de inimă

  Comedie spumoasa cu o poveste pe masura calitatii actorilor din rolurile principale: Jack Moony, un politist alb, sufera un atac de cord exact in acelasi timp in care Napoleon Stone, un avocat de culoare angajat de mafia drogurilor, este ucis. In...

  Regia: James D. Parriott
  8 0
  5.5
 • Total Recall (1990)

  Amintirea totală

  Anul 2084. Omenirea a supravietuit celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Doua guverne rivale conduc lumea. Planeta Marte a fost colonizata si se confrunta cu tulburari politice. Pe Pamant, Douglase obsedat de un vis care se repeta in fiecare noapte

  Regia: Paul Verhoeven
  98 2
  7.5
 • Places in the Heart (1984)

  Locuri in inima

  Dupa ce sotul ei e ucis accidental de un betiv, Edna (Sally Field), mama a 2 copii, ramane fara nici un mijloc de trai si e nevoita sa infrunte creditorii care ii bat la usa. Femeia jura cu indaratnicie sa nu vanda niciodata ferma.

  Regia: Robert Benton
  Oscar-uri:
  7 0
  7.4