Filmele cu Raymond Gérôme

  • Raymond Gérôme

    Raymond Gérôme

    Data nașterii: 17.05.1920
    Decedat: 03.02.2002 (81 de ani)
  • Operation Corned Beef (1991)

    Operatiunea Corned Beef

    In aceasta comedie cu Jean Reno lucrurile stau altfel decat ar trebui. O unitate sub acoperire face eforturi zadarnice sa adune informatii despre un transport ilegal de arme cu ajutorul neasteptat al unui angajat al ambasadei.

    Regia: Jean-Marie Poiré
    10 2
    6.1
  • Let Sleeping Cops Lie (1988)

    Nu deranjați politistul care doarme

    Un grup de politisti sunt hotarati sa fie deosebit de vigilenti in ceea ce ii priveste pe traficantii de droguri si pe criminalii care de cele mai multe ori nu platesc pentru faptele lor. Inspectorul Grindel (Delon) intelege foarte bine motivele...

    Regia: José Pinheiro
    4 0
    5.5
  • Animal (1977)

    Animalul

    Mike Gaucher este un cascador curajos, fermecator, plin de talent, dar ghinionist. Pe platourile de filmare, toate cascadoriile lui sunt un dezastru! Nimeni nu mai vrea sa lucreze cu el, iar logodnica si partenera sa, frumoasa Jane, vrea sa-l...

    Regia: Claude Zidi
    18 1
    6.6
  • La începutul anilor 1960, Organizatia Statelor Americane este disperată să oprească eliberarea Algeriei de catre Gaulle. Un grup mic pregăteste un raid in închisoarea Tulle pentru a-l elibera pe Generalul Challe și a declanșa un război civil.

    Regia: René Gainville
    0 0
    6.2
  • The Magnificent One (1973)

    Magnificul

    Un scriitor de carti de spionaj poate realiza zeci de scenarii, in functie de cei pe care ii intalneste in fiecare zi. Acesta este si cazul lui Francois, care isi imagineaza ca este personajul principal al cartilor sale, adica Bob Saint Clar, un...

    Regia: Philippe de Broca
    17 0
    7.1
  • Tropic of Cancer (1970)

    Tropicul Cancerului

    Film biografic, inspirat din viata tumultuoasa a scriitorului american Henry Miller, care – expatriat – isi traieste experientele intelectuale si erotice in capitala artistica a lumii – Paris.

    Regia: Joseph Strick
    0 0
    5.5
  • The Brain (1969)

    Creierul

    Un tren care transporta foarte multi bani este o tentatie si o provocare pentru orice hot. Acesta este si cazul lui Arthur si Anatole care se mobilizeaza sa jefuiasca acest tren, fara a sti ca mai sunt si altii care s-au gandit la asta...

    Regia: Gérard Oury
    20 0
    6.8
  • Viața unui avocat talentat scapă de sub control atunci când relația lui pasională cu o tânără duce la un triunghi amoros și o acuzație de omor.

    Regia: Christian-Jaque
    2 0
    6.0
  • În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când a facut parte din Rezistenta, Michel și-a dat colegii pe mana Gestapoului.

    Regia: Jacques Doniol-Valcroze
    0 0
    6.5
  • The Iron Mask (1962)

    Omul cu mască de fier

    Tânărul rege Ludovic XIV, grav bolnav, periclitează planurile cardinalului Mazarin și viitorul Franței. Cardinalul îi încredințează faimosului D'Artagnan o misiune secretă: să-l aducă la Paris pe fratele geamăn al regelui, Henri.

    Regia: Henri Decoin
    2 1
    5.8