Filmele cu Razaaq Adoti

  • Razaaq Adoti

    Razaaq Adoti

    50 de ani
    Data nașterii: 27.06.1973
    Locul nașterii: London, England
  • Second in Command (2006)

    Gardă de corp

    Un fost ofiter de marinã ajunge la noul loc de muncã într-o tarã din Europa de Est și se vede în mijlocul unei scene sângeroase: rebeli puternic înarmati l-au ucis pe ambasadorul Statelor Unite si amenintã sã distrugã recent stabilita democratie.

    Regia: Simon Fellows
    17 2
    4.9
  • The Hard Corps (2006)

    Misiune în forță

    Jean-Claude este un soldat veteran al fortelor speciale care si-a petrecut ultimii 3 ani luptand in Afghanistan si Irak...

    Regia: Sheldon Lettich
    28 3
    5.2
  • Doom (2005)

    Osândirea

    Un apel disperat de ajutor venit de pe stația de cercetare Olduvai, aflată pe planeta Marte, face o echipă specială de intervenții să meargă acolo. Ceva cu siguranță nu este în regulă.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    70 2
    5.2
  • Haven (2004)

    Adăpostul

    In timpului unui weekend, doi afaceristi dubiosi ( Paxton si Dillane) fug in Insulele Cayman ca sa scape de urmarirea politiei. Dar fuga lor declanseaza o reactie in lant care face pe un englez nativ ( Bloom) sa comita o crima care schimba natiunea.

    Regia: Frank E. Flowers
    2 1
    5.7
  • Resident Evil: Apocalypse (2004)

    Resident Evil 2: Ultimul război

    A crezut ca erau anihilati. A crezut ca e libera. Dar s-a inselat. Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii au fost eliberati.

    Regia: Alexander Witt
    77 4
    6.1
  • Gangster No. 1 (2000)

    Gangsterul nr. 1

    Printre gansterii care visau la o cariera criminala in Londra la sfarsitul anilor ’60 se numara si Gangster 55 (Paul Bettany), un tanar ambitios si feroce, consumat de invidie fata de bossul lui, Freddie (David Thewlis). Obsesia lui de a deveni...

    Regia: Paul McGuigan
    11 0
    6.7
  • Amistad (1997)

    Filmul se bazeaza pe o poveste reala petrecuta in anul 1839 pe vasul de sclavi Amistad la bordul caruia s-a iscat o revolta. Filmul debuteaza cu o scena violenta in care sunt implicati africani care doresc sa puna mana pe Amistad.

    Regia: Steven Spielberg
    27 3
    7.3