Filmele cu Red Buttons

  • Red Buttons

    Red Buttons

    Data nașterii: 05.02.1919
    Decedat: 13.07.2006 (87 de ani)
    Oscaruri:
  • It Could Happen to You (1994)

    Un bacșiș de 2 milioane de dolari

    Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu

    Regia: Andrew Bergman
    19 3
    6.4
  • The Ambulance (1990)

    Ambulanta

    Eric Roberts e Josh, un autor de benzi desenate new-york-ez, care se indragosteste la prima vedere de Cheryl. Relatia lor nici nu apuca sa se cimenteze pentru ca, intr-o buna zi, Cheryl se prabuseste in plina strada chiar sub ochii noului ei iubit.

    Regia: Larry Cohen
    13 1
    5.9
  • 18 Again! (1988)

    Din nou la 18 ani

    Jack Watson e un mosnegut simpatic, de 81 de ani, care are o afacere prospera, o amanta tanara, dar nu-si cunoaste indeajuns familia. La petrecerea de ziua lui, isi doreste sa aiba din nou 18 ani. In urma unui accident de masina, el isi pierde...

    Regia: Paul Flaherty
    1 0
    5.7
  • When Time Ran Out... (1980)

    Când timpul a expirat...

    Pe o insula vulcanica din Pacific se pregateste inaugurarea unui nou hotel. La hotel sosesc Gilmore - proprietarul si Miss Krisby. Bob, ginerele lui Gilmore, angajeaza un inginer, Hank, sa faca prospectii petroliere. Acesta descopera petrol, dar...

    Regia: James Goldstone
    5 0
    4.5
  • C.H.O.M.P.S. (1979)

    Un tânăr creeaza un câine robot care are toate puterile posibile si cu ajutorul lui poate detecta crimele comise. Bineinteles ca apare un om de afaceri lacom care va încearca să fure invenția de la el.

    Regia: Don Chaffey
    2 0
    4.9
  • Regia: Ronald Neame
    Oscar-uri:
    21 0
    7.1
  • They Shoot Horses, Don't They? (1969)

    Și caii se împușcă, nu-i așa?

    1931, California. Concurentii unui maraton de dans, atrasi de posibilitatea de a fi remarcati de vreun regizor sau producator de film, ca si de premiul de 1500 de dolari, se napustesc pe ring. Printre concurenti, Gloria, o actrita ambitioasa.

    Regia: Sydney Pollack
    Oscar-uri:
    21 0
    7.8
  • Stagecoach (1966)

    In diligenta care merge spre Cheyenne, un grup mixt de pasageri trebuie să isi uneasca fortele pentru a supraviețui călătoriei grele și atacurilor indienilor.

    Regia: Gordon Douglas
    8 1
    6.1
  • Hatari! (1962)

    Hatari înseamnă “pericol”, în swahili, dar si actiune, aventură si comedie, în acest film realizat de Howard Hawks. John Wayne este seful unui grup de vânători de lângă Tanganyka, ce prinde animale sălbatice pentru grădinile zoologice ale lumii.

    Regia: Howard Hawks
    14 0
    7.1
  • Regia: Irwin Allen
    8 0
    5.7
  • Gay Purr-ee (1962)

    Parisul vesel

    Jaone Tom, un motan cu inalta scoala a vietii si un farmec personal incontestabil, traieste multumit in peisajul rural frantuzesc alaturi de aleasa inimii sale, frumoasa pisicuta Mewsette. Insa aceasta are un vis neimplinit, care o face sa ofteze...

    Regia: Abe Levitow
    7 0
    6.7
  • Sayonara (1957)

    Japonia în mijlocul Războiului din Coreea. Povestea picantă a unui maior din Armata americană care se îndrăgostește de frumoasa starletă a unei trupe de dans. Dragostea sa e pusă la încercare de prejudecățile rasiale și concepțiile culturale greșite.

    Regia: Joshua Logan
    Oscar-uri: x 4
    17 0
    7.0