Filmele și serialele cu Reggie Lee

  • Reggie Lee

    Reggie Lee

    48 de ani
    Data nașterii: 04.10.1975
    Locul nașterii: Quezon City, Metro Manila, Philippines
  • "Grimm" Last Fight (2014)

    The Last Fight

    0 0
    8.3
  • Here Comes the Boom (2012)

    Categoria grea în acțiune

    Un profesor de biologie dintr-un liceu viseaza sa ajunga un luptator renumit de arte martiale pentru a putea strange bani ca sa salveze programul de muzica al scolii.

    Regia: Frank Coraci
    9 0
    6.4
  • Safe (2012)

    În siguranță

    După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia.

    Regia: Boaz Yakin
    62 1
    6.5
  • Grimm (2011)

    Serialul are ca baza binecunoscutele povesti ale fratilor Grimm si il are in prim plan pe detectivul din Portland Nick Burkhardt (David Giuntoli), care a vazut pana acum niste scene terifiante ale crimelor, dar nimic nu-l pregateste pentru...

    Scenariul: Jim Kouf, Stephen Carpenter, David Greenwalt
    274 4
    7.9
  • Drag Me to Hell (2009)

    Târâtă în iad

    Christine, un ofițer de credite din Los Angeles, are o viață minunată. Asta până când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine nu i-o da, și asta ca să-și impresioneze șeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă.

    Regia: Sam Raimi
    27 4
    6.6
  • Dimples (2008)

    Frances se trezeste intr-o sambata dimineata dintr-un vis tulburator. Mai tarziu in dupa-amiaza aceleiasi zile, aflata intr-o calatorie cu patru prieteni, tanara ajunge dupa un sir de intamplari bizare intr-o casa izolata unde o fetita locuieste...

    Regia: Dusty DePree
    1 0
    3.6
  • Frankenfish (2004)

    Peștele ucigaș

    Cand corpul unui barbat este gasit complet distrus in mlastinile din Louisiana, investigatorul Sam Rivers este insarcinat cu anchetarea crimei.

    Regia: Mark A.Z. Dippé
    3 0
    4.7