Filmele și serialele cu Regina King

 • Regina King

  Regina King

  51 de ani
  Data nașterii: 15.01.1971
  Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  Oscaruri:
 • Watchmen (2019)

  Acțiunea serialului are loc într-o realitate alternativă în care supereroii sunt considerați răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluție.

  Scenariul: Damon Lindelof
  72 13
  8.1
 • If Beale Street Could Talk (2018)

  Dacă strada Beale ar putea vorbi

  Doi tineri afro-americani, Fonny și Tish, sunt distruși când Fonny este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o. În timp ce încearcă să facă dreptate pentru Fonny, Tish se bazează pe comunitatea ei din Harlem.

  Regia: Barry Jenkins
  Oscar-uri:
  21 2
  7.1
 • Seven Seconds (2018)

  Scenariul: Veena Sud
  33 4
  7.7
 • Scenariul: John Ridley
  1 2
  7.7
 • Our Family Wedding (2010)

  Nuntă în familia noastră

  Forest Whitaker și Carlos Mencia interpretează doi cuscri care trebuie să treacă peste o mulțime de divergențe de opinie pentru a reuși o misiune aparent imposibilă: să organizeze nunta copiilor lor în doar două săptămâni.

  Regia: Rick Famuyiwa
  1 1
  5.1
 • Southland (2009)

  L.A. în alertă

  Vieţile ofiţerilor de poliţie care trăiesc şi lucrează în Los Angeles, dar şi cele ale criminalilor, victimelor şi familiilor lor sunt puse sub lumina reflectoarelor în "Southland - L.A. în alertă". De pe plajele din Malibu până pe cele mai...

  Scenariul: Ann Biderman
  20 1
  8.4
 • Living Proof (2008)

  Dovada vie

  Dennis Slamon (Harry Connick Jr.) dezvoltă un medicament despre care crede că va deveni un tratament revoluționar împotriva cancerului la sân. Atunci când fondurile pentru proiect îi sunt retrase, el trebuie să găsească alte modalități de finanțare.

  Regia: Dan Ireland
  0 0
  6.9
 • This Christmas (2007)

  Acest Crăciun

  Ambalată ca o comedie, dar conținând și de o doză sănătoasă de dramă, This Christmas se concentrează pe o familie afro-americană de clasă mijlocie care își sărbătorește Crăciunul împreună.

  Regia: Preston A. Whitmore II
  5 0
  6.3
 • The Ant Bully (2006)

  Furnica Bully

  Dupa ce Lucas Nickle inunda un musuroi de furnici cu pistolul sau cu apa, furnicile se revolta si-l transforma cu ajutorul unei potiuni magice. El ajunge astfel de inaltimea si dimensiunile unei insecte si este obligat sa invete viata de furnica...

  Regia: John A. Davis
  6 0
  5.8
 • Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (2005)

  Miss Agent Secret 2: Înarmată și seducătoare

  Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, este continuarea succesului Miss Congeniality din 2001. Sandra Bullock revine in rolul agentei FBI mai

  Regia: John Pasquin
  34 0
  5.2
 • Ray (2004)

  Castigator al Globului de Aur pentru Cel mai bun actor intr-un film de lung metraj

  Regia: Taylor Hackford
  Oscar-uri:
  15 0
  7.7
 • A Cinderella Story (2004)

  O Cenușăreasă modernă

  Draguta dar tocilara liceeana Samantha Martin (Hilary Duff) e pur si simplu daramata de moartea prematura a tatalui sau, tragedie care o lasa singura cu Fiona, ticaloasa ei mama vitrega (Jennifer Coolildge).

  Regia: Mark Rosman
  14 0
  5.9
 • Daddy Day Care (2003)

  Gradinita lui Taticu'

  Doi barbati sunt cocediati de la slujbele lor, in urma restrucurarii institutiei. Ei gasesc o solutie de a munci acasa: sa infiinteze un fel de centru in care ei sa aiba grija de copiii ai caror parinti sunt la servici.

  Regia: Steve Carr
  9 0
  5.6
 • Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003)

  Blonda de la drept 2

  Continuarea aventurilor Ellei, ajunsa acum avocat si pregatindu-se de nunta. Ea afla ca pe mama catelusului ei, Bruiser, se fac teste cu produse cosmetice. Astfel, se deplasa la Washington, unde spera ca va ajunge in parlament pentru a schimba legea

  Regia: Charles Herman-Wurmfeld
  7 0
  4.8
 • Down to Earth (2001)

  Din nou pe Pământ

  Comicul de culoare Lance (Chris Rock) știe ce înseamnă să moară pe scenă. Dar când viața lui ia o întorsătură neașteptată, ajungând în Rai, Lance e asigurat că se va reîntoarce la viață, dar în trupul îmbătrânit al unui miliardar lipsit de scrupule.

  Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
  8 1
  5.5