Filmele și serialele cu Reiko Aylesworth

  • Reiko Aylesworth

    Reiko Aylesworth

    51 de ani
    Data nașterii: 09.12.1972
    Locul nașterii: Evanston, Illinois, USA
  • Hit-Monkey (2021)

    Scenariul: Josh Gordon, Will Speck
    3 0
    7.8
  • Scorpion (2014)

    Inspirat de o poveste adevărată, serialul este despre excentricul geniu Walter O’Brien și echipa sa, care formează principala apărare împotriva amenințărilor noii ere.

    Scenariul: Nick Santora
    452 6
    7.0
  • The Killing Floor (2007)

    Criminalul din camera

    Un agent literar se muta intr-o vila. La scurt timp dupa mutare, el primeste instantanee fotografice cu crime ce par a fi avut loc in noul sau apartament. Apoi el primeste o serie de casete video care infatiseaza fiecare miscare a lui.

    Regia: Gideon Raff
    0 0
    5.5
  • Mr. Brooks (2007)

    Dl. Brooks

    Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

    Regia: Bruce A. Evans
    33 4
    7.3
  • Locuitorii unui mic oras isi duc linistiti vietile pana in ziua cand asupra lor se arunca cel mai fioros dusman pe care l-a cunoscut vreodata umanitatea: periculoasa rasa extraterestra cu acid in loc de sange.

    Regia: Colin Strause, Greg Strause
    122 7
    4.6
  • Magma: Volcanic Disaster (2006)

    Sub lavă de foc

    Profesorul Shepherd ajunge la o concluzie terifiantă: o erupţie vulcanică ar putea afecta siguranţa oamenilor de pe mai multe continente. Constituind o echipă de specialişti, profesorul încearcă să convingă guvernanţii de iminenţa catastrofei.

    Regia: Ian Gilmore
    1 0
    3.8
  • 24 (2001)

    24 de ore

    Agentul federal Jack Bauer nu-si poate permite prea des sa joace dupa reguli. Ca membru al Unitatii Anti-tero din L.A., Jack trebuie sa dezamorseze bombe, virusuri, sa impiedice asasinate si uneori sa salveze, in acelasi timp, si pe cineva drag....

    Scenariul: Joel Surnow, Robert Cochran
    48 2
    8.4