Filmele cu Rene Rivera

  • Rene Rivera

    Rene Rivera

  • Love in the Limelight (2022)

    Dragoste în lumina reflectoarelor

    Regia: Ron Oliver
    1 1
    6.5
  • Beneath (2013)

    In subteran

    În urma unei prăbușiri dezastruoase, o echipă de mineri este prinsă la peste 180 de metri sub pământ. Pe măsură ce aerul devine tot mai toxic și timpul trece, oamenii o iau razna și încep să se întoarcă unul împotriva altuia.

    Regia: Ben Ketai
    2 0
    5.4
  • Smashed (2012)

    Prin aburii alcoolului

    Kate și Charlie Hannah sunt doi soți care sunt ținuți împreună de dragostea lor... pentru băutură. Atunci când ea decide că vrea să renunțe la alcool, relația celor doi e pusă la grea încercare. Vor rezista ei fără ceea ce îi unește cel mai strâns?

    Regia: James Ponsoldt
    3 0
    6.7
  • Bordertown (2007)

    Orașul tăcerii

    Lauren (Jennifer Lopez), o jurnalista cu temperament pasional si infocata de crezul in meserie, de la „Chigaco Sentinel”, se indreapta spre Juarez, un orasel mexican de langa granita cu Statele Unite, pentru a investiga o serie de crime misterioase.

    Regia: Gregory Nava
    12 1
    6.0
  • Komodo vs. Cobra (2005)

    Insula creaturilor

    O echipa de reporteri se deplaseaza pe o insula indepartata pentru a investiga o actiune de cercetare top secreta. Odata ajunsi, investigatorii observa ca nu exista nimeni pe insula. Intr-un final o gasesc pe doctorita Susan Richardson care le...

    Regia: Jim Wynorski
    1 0
    2.7
  • Gargoyle (2004)

    Aripile întunericului

    Doi agenti C.I.A. sunt trimisi la Bucuresti pentru a rezolva un dificil caz de rapire. Ei descopera ceva inexplicabil: un Gargui malefic, trecut in taramul mortilor si izgonit pentru totdeauna, s-a intors in lumea reala cu dorinta de a se razbuna.

    Regia: Jim Wynorski
    1 0
    3.6
  • Light Sleeper (1992)

    Viata de noapte

    John LeTour (William Dafoe) este un traficant de droguri ce are o clientela selecta si, de aceea, el este serios in afacerile sale si fidel clientilor sai. La cei 40 de ani ai sai, John sufera de insomnie dar se pare ca trece prin viata ca un...

    Regia: Paul Schrader
    9 0
    6.9