Filmele și serialele cu Renée Zellweger

  • Renée Zellweger

    Renée Zellweger

    54 de ani
    Data nașterii: 25.04.1969
    Locul nașterii: Katy, Texas, USA
    Oscaruri:
  • Judy (2019)

    Iarna lui 1968. Legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când actriţa ajunsese o stea cu Vrăjitorul din Oz...

    Regia: Rupert Goold
    Oscar-uri:
    49 4
    6.8
  • What/If (2019)

    Repercusiuni

    O analiză brută, curajoasă a unor personaje acceptabile care fac lucuri innaceptabile. Un serial bazat pe conflict și mize de moralitate, cu un prim sezon în care doi tineri căsătoriți acceptă oferta lipsită de etică a unei femei

    Scenariul: Mike Kelley
    28 3
    6.3
  • Here and Now (2018)

    Regia: Fabien Constant
    9 1
    4.5
  • Same Kind of Different as Me (2017)

    Diferit, la fel ca mine

    Povestea adevărată a unui dealer de artă, Ron Hall, care se împrietenește cu un om al străzii sperând să-și salveze căsnicia cu Debbie, o femeie ale cărei visuri îi va duce pe toți trei în călătoria vieții lor.

    Regia: Michael Carney
    17 2
    6.6
  • Bridget Jones's Baby (2016)

    Bridget Jones însărcinată

    Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

    Regia: Sharon Maguire
    22 3
    6.5
  • The Whole Truth (2016)

    Adevărul absolut

    Filmul urmărește încercările unui avocat al apărării de a dovedi nevinovăția clientului său adolescent, acuzat că și-a omorât tatăl miliardar.

    Regia: Courtney Hunt
    29 0
    6.2
  • O cantareata in scaun cu rotile, Jane, si prietenul ei cel mai bun - Joey - pornesc intr-o excursie spre Memphis.

    Regia: Olivier Dahan
    0 0
    5.7
  • My One and Only (2009)

    Singura mea iubire

    In America anilor '50, stralucitoarea Anne Deveraux (Zellweger) se imbarca intr-o calatorie de-a lungul coastei de est in cautarea unui barbat care sa poata suporta financiar o noua viata pentru ea si fiii ei...

    Regia: Richard Loncraine
    5 0
    6.5
  • Case 39 (2009)

    Cazul 39

    Cand a devenit asistent social, Emily (Renee Zellweger) si-a promis sa faca totul sa ajute copiii cu probleme. Cand pe biroul ei ajunge Cazul 39, tanara e ingrozita de soarta micutei Lilith, care la doar zece ani este abuzata frecvent de parintii ei.

    Regia: Christian Alvart
    17 0
    6.2
  • New in Town (2009)

    Nouă în oraș

    Lucy Hill este o tânără consultantă de afaceri, care se vede brusc nevoită să facă față unei provocări neașteptate. Trebuie să renunțe la traiul ei confortabil din Miami pentru a supraveghea restructurarea unei fabrici tocmai din Minnesota.

    Regia: Jonas Elmer
    17 1
    5.7
  • Leatherheads (2008)

    Jocuri murdare

    Filmul spune povestea proprietarului unei echipe de fotbal care incearca sa convinga un student foarte priceput intr-ale balonului rotund sa se alature echipei sale. Lucrurile se complica cand unul dintre ei se indragosteste de logodnica celuilalt.

    Regia: George Clooney
    4 0
    6.0
  • Appaloosa (2008)

    Cole si Hitch sunt angajati sa salveze orasul de rauvoitorul Bragg, dar o tanara vaduva foarte atragatoare ajunge in oras si complica alarmant situatia.

    Regia: Ed Harris
    24 0
    6.7
  • Bee Movie (2007)

    Filmul albinei

    Barry B. Benson (Jerry Seinfeld), o albina care tocmai a absolvit facultatea, nu are decat deziluzii in carieră: aceea de a produce miere. In timpul unei excursii in afara stupului, viata lui Barry este salvata de Vanessa, o florareasa din New York.

    Regia: Simon J. Smith, Steve Hickner
    7 0
    6.1
  • Miss Potter (2006)

    Domnisoara Potter

    În varsta de 32 de ani si fara un iubit, Beatrix Potter locuieste la Londra cu parintii sai tiranici, exasperati de faptul ca fiica lor a respins mai multi tineri promitatori, în dorinta de a face cariera ca autoare de romane pentru copii.

    Regia: Chris Noonan
    12 1
    7.0
  • Cinderella Man (2005)

    Renăscut din cenușă

    În mijlocul Marii Crize a anilor ’30, o Americă sufocată de probleme economice devastatoare și îngenuncheată de sărăcie a fost luată prin surprindere de un erou neobișnuit, un erou care a făcut-o să aplaude și care a ridicat-o în picioare.

    Regia: Ron Howard
    37 1
    8.0