Filmele și serialele cu Rhoda Griffis

  • Rhoda Griffis

    Rhoda Griffis

    59 de ani
    Data nașterii: 09.01.1965
    Locul nașterii: Raleigh, North Carolina, USA
  • Regia: Paul Harrill
    1 0
    5.9
  • Christmas in Homestead (2016)

    Un Crăciun la Homestead

    Aflată într-un orășel pentru a turna un film de Sărbători, o actriță celebră află semnificația Crăciunului îndrăgostindu-se de patronul hanului local.

    Regia: Steven R. Monroe
    5 2
    6.6
  • Miracles from Heaven (2016)

    Miracole din Paradis

    O tânără fată diagnosticată cu o boală digestivă rară are parte de o vindecare miraculoasă după ce supraviețuiește unui terifiant accident.

    Regia: Patricia Riggen
    25 0
    7.1
  • Satisfaction (2014)

    Scenariul: Sean Jablonski
    9 0
    7.2
  • Parental Guidance (2012)

    Îndrumare parentală

    Atunci când fiica sa pleacă pentru o perioadă la muncă în alt oraș, un bunic se vede pus în situația de a avea grijă de cei trei nepoți ai săi. Deși are la îndemână metode ale secolului XXI, el va apela la o metodă veche, dar care dă rezultate!

    Regia: Andy Fickman
    8 1
    6.0
  • The Hunger Games (2012)

    Jocurile foamei

    Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului, în fiecare an e organizat un concurs sadic și sângeros - Jocurile Foamei.

    Regia: Gary Ross
    85 4
    7.2
  • Teen Spirit (2011)

    Spiritul adolescenței

    Filmul spune povestea lui Amber, o fată populară și foarte răutăcioasă, care moare electrocutată inaintea balului, însă nu-i este permis să ajungă în rai decât dacă promite să o ajute pe cea mai puțin populară fată din liceu să ajungă regina balului.

    Regia: Gil Junger
    4 0
    5.4
  • The Wronged Man (2010)

    Condamnat pe nedrept

    Calvin Willis a petrecut mai bine de 20 de ani in inchisoare, condamnat pe nedrept pentru violul unei fete de 10 ani. Convinsa de nevinovatia clientului sau, Janet, secretara unui avocat, munceste neobosita ca sa se faca dreptate.

    Regia: Tom McLoughlin
    3 0
    6.6
  • My Fake Fiancé (2009)

    Logodnicul meu fals

    Jennifer este o tânără independentă, aparent neinteresată de o relație sentimentală. Vince este un cuceritor cu o mare datorie la jocuri de noroc. În ciuda faptului că nu se suportă, decid să se căsătorească pentru a împărți cadourile primite in dar.

    Regia: Gil Junger
    5 2
    6.3
  • The Pool Boys (2009)

    Băieții cu piscina

    Regia: J.B. Rogers
    0 0
    4.6
  • Road Trip: Beer Pong (2009)

    O escapadă super 2

    Andy este un tânăr ironizat de amici datorită loialității lui exagerate față de prietena lui, Kathy. Tânăra a rămas în orașul lor natal, iar Andy nu se bucură de viața în campus, așa cum ar trebui. Asta pana cand accepta sa o curteze pe Jenna...

    Regia: Steve Rash
    5 0
    4.8
  • One Missed Call (2008)

    Apel nepreluat

    Mai mulţi oameni primesc pe mesageria mobilă mesaje în care se aud murind. Beth asistă la moartea violentă a două prietene care primiseseră mesaje asemănătoare. Poliţia nu o crede pe Beth, dar detectivul Jack Andrews, a cărui soră a murit într-un...

    Regia: Eric Valette
    6 1
    4.0