Filmele și serialele cu Rhona Mitra

  • Rhona Mitra

    Rhona Mitra

    47 de ani
    Data nașterii: 09.08.1976
    Locul nașterii: Paddington, London, England, UK
  • The Other Me (2022)

    Regia: Giga Agladze
    6 1
    4.2
  • Skylines (2020)

    Când un virus extraterestru misterios amenință umanitatea, o echipă de soldați de elită se lansează în spațiu pentru a elimina definitiv pericolul.

    Regia: Liam O'Donnell
    110 16
    4.8
  • Archive (2020)

    Arhiva

    2038: George lucrează la o inteligență artificială care ar trebui să rupă bariera dintre om și robot. Ultimul prototip este aproape gata, în ultima și cea mai riscantă etapă. Bărbatul are un plan pe care trebuie să-l țină ascuns cu orice preț.

    Regia: Gavin Rothery
    107 27
    6.4
  • Regia: Kyle Newacheck
    73 16
    5.4
  • Hard Target 2 (2016)

    Vânătoare de oameni 2

    Maestrul in arte martiale Wes "The Jailor" Baylor nu poate refuza o oferta de un milion de dolari pe care a primit-o pentru un ultim meci în Myanmar. Dar când ajunge la luptă, el descopera că a fost înșelat să devină ținta unei vânătoare umane.

    Regia: Roel Reiné
    44 1
    5.2
  • The Loft (2014)

    Ispita

    5 amici căsătoriți nu își împart doar serile prin barurile orașului, ci și un apartament unde-și consumă toate relațiile extramaritale. Dar fanteziile sexuale se transformă într-un coșmar când în apartament descoperă cadavrul unei tinere necunoscute.

    Regia: Erik Van Looy
    24 2
    6.3
  • The Gates (2010)

    Porțile

    Scenariul: Richard Hatem, Grant Scharbo
    2 0
    7.1
  • Strike Back (2010)

    Riposta

    Într-o atmosferă intensă și plină de acțiune, Stonebridge și Scott pornesc în jurul lumii, în căutarea unui terorist internațional care plănuiește un atac cu arme de distrugere în masă, ce poate avea urmări grave la nivel global.

    397 19
    8.1
  • Stolen (2009)

    Vieți furate

    În timp ce trebuie să depășească moartea timpurie și extrem de dureroasă a propriului fiu, un detectiv trebuie să descopere identitatea unui băiat al cărui cadavru mumificat a stat îngropat timp de 50 de ani

    Regia: Anders Anderson
    6 0
    6.1
  • Underworld: Rise of the Lycans (2009)

    Lumea de dincolo: Revolta lycanilor

    O lupta sangeroasa care a izbucnit de secole intre doua triburi puternice de nemuritori este infatisata in Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor. Cel de-al treilea film din saga Lumii de dincolo se intoarce in timp pentru a deslus

    Regia: Patrick Tatopoulos
    81 2
    6.5
  • Doomsday (2008)

    Ziua osândei

    Un virus letal se răspândește în Anglia și ucide sute de mii de oameni. Pentru a-i limita efectele, autoritățile decid să bage în carantină orașe întregi, ceea ce cufundă țara în haos. Măsurile au efect timp de trei decenii, dar virusul reizbucnește.

    Regia: Neil Marshall
    45 3
    5.9
  • The Number 23 (2007)

    Numărul 23

    Protagonistul descopera o carte ciudata intitulata The Number 23. Pe masura ce o citeste, el devine din ce in ce mai convins ca intamplarile din carte sunt bazate pe propria lui viata. Obsesia sa pentru numarul 23 incepe sa-l chinuie.

    Regia: Joel Schumacher
    20 0
    6.4
  • Shooter (2007)

    Lunetistul

    Bob Swagger, lunetist, este un profesionist onorabil care se trezește pus într-o situație grea: e acuzat de asasinarea președintelui. Prins într-o spirală a terorii și conspirației, eroul începe o cursă în care va trebui să-și dovedească nevinovăția.

    Regia: Antoine Fuqua
    108 1
    7.1
  • Skinwalkers (2006)

    Vârcolacii

    Doua haite de varcolaci au reusit sa supravietuiasca. Una dintre ele vaneaza si ucide, în timp ce o alta, e pasnica. Ambele sunt alarmate o profetie straveche. Un baietel de 13 ani, jumatate lup – jumatate om, le va controla destinele.

    Regia: James Isaac
    6 0
    4.5
  • Highwaymen (2004)

    Urmărire pe autostradă

    De la uciderea sotiei sale, in urma cu cinci ani, Rennie Cray nu a incetat sa caute ucigasul care i-a schimbat intreaga viata. Omul pe care il cauta este un pshihopat in scaunul cu rotile.

    Regia: Robert Harmon
    15 1
    5.6