Filmele și serialele cu Rhona Mitra

 • Spartacus (2004)

  În anul 72 î.e.n., când Imperiului Roman cucerea lumea, fiecare tară cucerită trimitea sclavi catre stăpânii romani. Vândut ca sclav de mic, Spartacus va deveni liderul unei revolte împotriva puternicilor generali si politicieni ai Romei.

  4 1
  6.7
 • Sweet Home Alabama (2002)

  Casă, dulce casă

  O tanara cu trecutul cam intunecat, isi paraseste sotul si incepe o noua viata in inalta societate din New York. Curand insa va trebui sa se intoarca in orasul natal, Alabama, lucru care va da nastere unui intreg sir de momente comice.

  Regia: Andy Tennant
  17 1
  6.2
 • Get Carter (2000)

  Recuperatorul

  Jack, un agent de pariuri de succes, al cărui frate a murit, într-un accident de masină… Jack încearcă să afle adevărul. Politia din L.A. crede că e o răfuială între bande rivale. Lumea în care pătrunde Jack e a jocurilor si pornografiei.

  Regia: Stephen T. Kay
  23 3
  5.2
 • Hollow Man (2000)

  Omul invizibil

  Ideea invizibilității umane a intrigat omenirea timp de câteva secole. Transmis din generație în generație, prin viu grai și literatură, acest subiect fascinant este aici explorat de către renumitul regizor Paul Verhoeven într-un nou thriller

  Regia: Paul Verhoeven
  35 2
  5.8
 • Beowulf (1999)

  Un castel medieval ajunge sa fie asediat de o nimicitoare forta a raului. Armata acestuia nu permite nimanui sa-l paraseasca. Un mercenar misterios, Beowulf, soseste intr-o zi si-si pune spada la dispozitia asediatilor.

  Regia: Graham Baker
  20 0
  4.1
 • Regia: Peter Richardson
  0 0
  8.4