Filmele cu Richard B. Shull

  • Richard B. Shull

    Richard B. Shull

    Data nașterii: 24.02.1929
    Decedat: 14.10.1999 (70 de ani)
  • Trapped in Paradise (1994)

    Prinși în Paradis

    Bill Firpo a reusit sa nu mai incalce legea, dar nu se poate opune fratilor lui, inteligentul Dave si cleptomanul Alvin. Cei trei gasesc o banca asa de usor de jefuit, incat nu se pot abtine s-o faca. Singura problema e ca trebuie sa plece din...

    Regia: George Gallo
    12 1
    5.9
  • HouseSitter (1992)

    Simte-te ca acasă

    Un tanar arhitect remarca intr-un bar din Boston o chelnerita cu care petrece o noapte. A doua zi, ea se instaleaza in vila din oraselul natal al barbatului si li se recomanda tuturor, chiar parintilor lui, drept sotia acestuia.

    Regia: Frank Oz
    25 0
    6.2
  • Tune in Tomorrow... (1990)

    Matușa Julia

    Martin Loadeer lucreaza la un post de radio, unde isi gaseste adapost scenaristul Pedro, un om cu o fantezie iesita din comun, adesea periculoasa. Cand Martin se indragosteste de o tanara, Pedro da frau imaginatiei si creeaza nenumarate incurcaturi.

    Regia: Jon Amiel
    0 0
    6.1
  • Unfaithfully Yours (1984)

    Sotia ta necredincioasa

    Dudley Moore interpreteaza rolul unui compozitor care banuieste ca sotia (Nastassja Kinski) nu ii este fidela. El pune la cale un plan pentru a isi ucide sotia si a arunca vina asupra presupusului amant. Intregul film se deruleaza pe plan dublu:...

    Regia: Howard Zieff
    10 0
    6.0
  • Splash (1984)

    Sirena îndrăgostită

    Alan isi pierde portmoneul in timp ce face surf, obiectul find recuperat de aceeasi persoana care i-a salvat viata în copilărie. Tanara sirena incearca sa-i inapoieze portmoneul si descopera ca Alan este sufletul ei pereche.

    Regia: Ron Howard
    22 1
    6.3
  • The Pack (1977)

    Regia: Robert Clouse
    1 0
    5.9
  • The Fortune (1975)

    Averea

    Nick (Warren Beatty), nerabdator sa fuga in California cu iubita lui, Freddie (Stockard Channing), aranjeaza ca aceasta sa se casatoreasca cu prietenul lui, Oscar (Jack Nicholson), pana cand divortul lui Nick se va pronunta.

    Regia: Mike Nichols
    12 0
    5.6
  • Sssssss (1973)

    Regia: Bernard L. Kowalski
    2 0
    5.4