Filmele cu Richard Bright

  • Richard Bright

    Richard Bright

    Data nașterii: 28.06.1937
    Decedat: 18.02.2006 (68 de ani)
  • The Ref (1994)

    Ostatici ostili

    Cu totii avem zile mai grele. In aceasta comedie, experientele lui Gus (Denis Leary) se pare ca sunt copi fidela a Legilor lui Murphy. Gus este un hot de bijuterii lipsit de noroc, abandonat de partenerul sau exact in Ajunul Craciunului si fortat...

    Regia: Ted Demme
    6 0
    6.9
  • The Ambulance (1990)

    Ambulanta

    Eric Roberts e Josh, un autor de benzi desenate new-york-ez, care se indragosteste la prima vedere de Cheryl. Relatia lor nici nu apuca sa se cimenteze pentru ca, intr-o buna zi, Cheryl se prabuseste in plina strada chiar sub ochii noului ei iubit.

    Regia: Larry Cohen
    13 1
    5.9
  • Red Heat (1988)

    Febra roșie

    Doi politisti de elita, doi oameni total diferiti ce fac parte din doua culturi total opuse, sunt nevoiti sa colaboreze, impotriva vointei lor, pentru rezolvarea unui complicat caz, chiar in inima mafiei drogurilor.

    Regia: Walter Hill
    79 4
    6.1
  • Crimewave (1985)

    Doi criminali nebuni omoara proprietarul unei companii producatoare de alarme impotriva jafurilor si apoi ii terorizeaza pe cel care i-a angajat, pe sotia lui si pe un tocilar acuzat de crima.

    Regia: Sam Raimi
    2 0
    5.6
  • Cut and Run (1984)

    Regia: Ruggero Deodato
    7 0
    5.7
  • Two of a Kind (1983)

    A doua sansa

    Dumnezeu pare ca s-a saturat de atitudinea omului si se pregateste sa distruga planeta. Zack (Travolta), un inventator lunatic, si Debbie (Olivia), o trezoriera cuminte, sunt singurii care pot interveni pentru salvarea omenirii...

    Regia: John Herzfeld
    6 1
    4.7
  • Vigilante (1982)

    Regia: William Lustig
    9 0
    6.5
  • Hair (1979)

    Film muzical, inspirat dintr-un cunoscut spectacol de pe Broadway din anii ’60. Claude, un tanar din Oklahoma soseste la New York si se imprieteneste cu un grup hippie, condus de Berger. El se indragosteste de Sheila, o tanara dintr-o familie bogata

    Regia: Miloš Forman
    9 0
    7.5
  • Marathon Man (1976)

    Maratonistul

    Un spion guvernamental are ca principală misiune demascarea şi capturarea unui periculos criminal de război nazist, aşa-zisul "Înger alb de la Auschwitz", care se ascunde pentru a scăpa de rigorile legii şi face contrabandă cu diamante.

    Regia: John Schlesinger
    12 0
    7.4
  • The Godfather Part II (1974)

    Nașul II

    In una dintre cele mai bune continuări de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporții epice a trilogiei Godfather cu această saga despre două generații din familia Corleone aflate la putere.

    Regia: Francis Ford Coppola
    Oscar-uri: x 6
    121 4
    9.0
  • Pat Garrett & Billy the Kid (1973)

    Pat Garrett și Billy Puștiul

    Este anul de gratie 1881, in New Mexico, iar vremurile sunt putin tulburi. Pat Garrett, fost companion a lui Billy the Kid a devenit intre timp serif si este interesat de ceea ce este recunoscut ca fiind teritoriul lui Billy.

    Regia: Sam Peckinpah
    20 0
    7.2
  • The Getaway (1972)

    Dă lovitura și fugi

    Doc a fost eliberat din închisoare la intervenția unui politician, la propunera soției, care îi promite jumătate din banii dintr-un viitor jaf, plus pe ea însăși. Lovitura nu decurge bine, iar pe urmele cuplului pleacă un asasin care face joc dublu.

    Regia: Sam Peckinpah
    23 2
    7.3
  • Regia: Jerry Schatzberg
    8 2
    7.1