Filmele cu Richard C. Sarafian

  • Richard C. Sarafian

    Richard C. Sarafian

    Data nașterii: 28.04.1930
    Decedat: 18.09.2013 (83 de ani)
  • Blue Streak (1999)

    Detectiv fără voie

    Hoțul de bijuterii Miles Logan vrea să recupereze un diamant pe care-l furase printr-o acțiune spectaculoasă și apoi să dispară pentru o vreme. El pretinde ca ar fi politist si se alege cu reputația de cel mai curajos, dur și nostim ofițer din L.A..

    Regia: Les Mayfield
    34 1
    6.3
  • Bound (1996)

    Corky, o fostă condamnată dură care lucrează la renovarea unui apartament într-o clădire din Chicago, întâlnește un cuplu care locuiește alături, Caesar, un mafiot paranoic și Violet, iubita lui seducătoare, care este imediat atrasă de ea.

    Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
    10 1
    7.3
  • Gotti (1996)

    Gotti este povestea semi-biografică a lui John Gotti (interpretat de Armand Assante), șeful criminal al familiei mafiote Gambino. Drama urmărește nu numai sângeroasa acensiune a lui Gotti, ci și eforturile depuse de agenții FBI pentru a-l aduce în...

    Regia: Robert Harmon
    24 0
    7.2
  • Un tanar fermecator, cu masca si spada, crede ca - daca sare in gol - va pune capat tuturor problemelor. Lumea il salveaza si îl duce la psihiatru. Doctorul Mickler (Marlon Brando) se intalneste cu acest om, care e convins ca e Don Juan.

    Regia: Jeremy Leven
    21 0
    6.7
  • Bugsy (1991)

    Filmul redă aventuroasa poveste a lui Benjamin Siegel, mai popular sub porecla de Bugsy, care în anii '30 domina întreaga Coastă de Vest şi dorea să construiască o metropolă a jocurilor de noroc în plin deşert

    Regia: Barry Levinson
    Oscar-uri:
    18 0
    6.8