Filmele și serialele cu Richard Chevolleau

  • Richard Chevolleau

    Richard Chevolleau

  • Talk to Me (2007)

    Vorbește cu mine

    Don Cheadle, nominalizat la premiile Oscar, îl interpretează pe Ralph Waldo "Petey" Greene, Jr, o personalitate iconică a radioului american. În timp ce Washington-ul anilor 60 explodează sub impactul muzicii soul vibrante şi al unei noi...

    Regia: Kasi Lemmons
    1 0
    7.3
  • Swarmed (2005)

    Locuitorii unui orasel sunt atacati de un roi de viespi, care si-a parasit cuibul dupa ce oamenii au imprastiat in zona un pesticid puternic.

    Regia: Paul Ziller
    0 0
    3.8
  • Lie with Me (2005)

    Culcă-te cu mine

    Leila, o tânără expansivă, foarte agresivă sexual, îl întâlnește pe David, un tip atrăgător și la fel de vulcanic. O aventură fierbinte și picantă ia startul și îi consumă pe cei doi până când propriile vieți personale devin haotice și încordate.

    Regia: Clement Virgo
    19 7
    5.2
  • True Blue (2001)

    Incredere fatală

    Rem Macy, un politist din New York, incearca sa descurce itele unei crime. Ancheta il duce spre Cartierul Chinezesc, la varf. Insa nu capii gastilor de cartier ii vor da bataie de cap, ci colega de apartament a victimei, o blonda perversa.

    Regia: J.S. Cardone
    2 1
    5.2
  • Who Is Cletis Tout? (2001)

    Cine este Cletis Tout?

    În 1977 Micah furã diamante în valoare de 4,5 milioane de dolari pe care le îngroapã împreunã cu fiica lui, Tess. Dupã moartea lui Micah, Finch, fostul sau coleg de celula si Tess trebuie sã colaboreze pentru a intra în posesia diamantelor.

    Regia: Chris Ver Wiel
    3 0
    6.3
  • Flowers for Algernon (2000)

    Flori pentru Algernon

    Desi este retardat, Charlie Gordon are o inima de aur. Lucreaza intr-o fabrica, colegii rad de el, dar Charlie nu se supara. Cel mai mult si-ar dori sa fie... un geniu. Medicul care il supraveheaza ii propune o interventie chirurgicala.

    Regia: Jeff Bleckner
    6 0
    6.6
  • O specie extraterestra androgina, numita Taelon, soseste pe pamant promitand cu compasiune oprirea crimelor, a bolilor si suferintelor omenesti. Suspiciunile asupra Taelonilor duc la aparitia unei miscari de rezistenta. Rezistenta afla curand ca...

    Scenariul: Gene Roddenberry
    9 0
    6.2
  • Indian Summer (1993)

    Vara indiană

    La invitatia unchiului Lou, un grup de prieteni isi aduce aminte de excursiile facute impreuna odinioara. Desi nu toti au putut sa fie prezenti, cei care au raspuns invitatiei afla ca aceasta este ultima excursie a unchiului Lou...

    Regia: Mike Binder
    5 1
    6.5