Filmele cu Richard Crenna

 • Richard Crenna

  Richard Crenna

  Data nașterii: 30.11.1926
  Decedat: 17.01.2003 (76 de ani)
 • Wrongfully Accused (1998)

  Prea-nevinovatul

  Comedia Wrongfully Acused il are în rol principal pe Leslie Nielson. Personajul sau e Ryan Harrisson, violonist. El merge la bogatasul Hibbing Goodhue, a carui sotie - Lauren - începe sa se apropie mai mult decat trebuie de el.

  Regia: Pat Proft
  43 0
  6.1
 • Jade (1995)

  Jocuri periculoase

  David Corelli (David Caruso), un procuror din San Francisco, se confrunta cu un posibil conflict de interese, cand afla ca fosta sa mare dragoste, Katrina Gavin (Linda Fiorentino), este suspectul nr. 1 in uciderea unui negustor de obiecte de arta.

  Regia: William Friedkin
  8 0
  5.3
 • Sabrina (1995)

  Sabrina este fermecatoare, amuzanta si stralucitoare precum marile vedete de la Hollywood. Harrison Ford, Julia Ormond si Greg Kinnear apar impreuna intr-o poveste a Cenusaresei moderne, regizata de celebrul Sydney Pollack.

  Regia: Sydney Pollack
  15 0
  6.3
 • Hot Shots! Part Deux (1993)

  Formidabilul 2

  Pentru că iubita îl părăsește, Topper Harley se retrage la o mănăstire. Liniștea și meditația îi sunt întrerupte de vizita unei femei, agent CIA, care îi solicită sprijin pentru eliberarea prietenului și fostului șef, Denton Walters, luat prizonier.

  Regia: Jim Abrahams
  59 1
  6.6
 • Montana (1990)

  Montana, a cărei acțiune se desfășoară în ținutul Rosebud, are toate elementele unui western clasic: călărit, ferme, pinteni și certuri de salon. Și totuși, aceste trăsături romantice sunt temperate de realitățile dure ale vieții în Montana...

  Regia: William A. Graham
  0 0
  5.1
 • Leviathan (1989)

  Regia: George P. Cosmatos
  15 4
  5.8
 • Rambo III (1988)

  Colonelul Samuel Trautman, fostul superior al lui John Rambo, este insarcinat sa conduca misiunea menita sa ajute rebelii Mujahedini, care incearca sa opreasca invadarea Afganistanului de catre sovietici.

  Regia: Peter MacDonald
  97 4
  5.8
 • Summer Rental (1985)

  Aventuri de vacanta

  Jack Chester, controlor de trafic aerian, este foarte obosit. El vrea sa plece cu familia in vacanta. Dar ajunsi la mare, Jack are numai necazuri, spre deosebire de restul familiei - sotia si cei doi copii - care se simt foarte bine. Dar...

  Regia: Carl Reiner
  8 1
  6.3
 • Rambo: First Blood Part II (1985)

  Rambo II

  John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi si erou al razboiului din Vietnam, este acum prizonier intr-o inchisoare federala, desi este nevinovat de acuzatiile aduse.

  Regia: George P. Cosmatos
  99 4
  6.5
 • First Blood (1982)

  Rambo

  La întoarcerea din Vietnam, Rambo - fost membru al Beretelor Verzi şi decorat cu Medalia de Onoare - e răvăşit de schimbările pe care le găseşte acasă, de atitudinea celor pentru care îşi riscase viaţa, de atmosfera ostilă la care nu se poate adapta

  Regia: Ted Kotcheff
  120 4
  7.7
 • Body Heat (1981)

  Dorința

  Ned Racine este avocat într-un orășel din Florida. La unul dintre procese o întâlnește pe Matty Walker și o aventură pasională începe imediat. Problema este însă că în “calea” celor doi stă Edmund, actualul soț al lui Matty.

  Regia: Lawrence Kasdan
  19 1
  7.4
 • Death Ship (1980)

  Regia: Alvin Rakoff
  4 0
  4.9
 • Breakheart Pass (1975)

  Trecatoarea mortii

  Charles Bronson joacă în acest thriller plin de mister despre cursa unui tren de-a lungul frontierei înzăpezite din vest. În alte roluri Richard Crenna şi Jill Ireland.

  Regia: Tom Gries
  18 0
  6.7
 • Jonathan Livingston Seagull (1973)

  Pescărușul Jonathan Livingston

  Sătul de viaţa plictisitoare din stolul căruia îi aparţine, perscăruşul Jonathan începe să experimenteze noi tehnici de zbor. Pe măsură ce devine tot mai străin de obiceiurile stolului, vârstnicii îl izgonesc... aşa că porneşte în descoperirea...

  Regia: Hall Bartlett
  6 0
  5.9
 • Un flic (1972)

  Polițistul

  Comisarul Edouard Colemane, un politist foarte dur, este insarcinat sa faca lumina intr-un jaf comis asupra unei banci mici de provincie. Suspect principal va fi un prieten de-al lui Simon, proprietarul unui bar, unde lucreaza si frumoasa...

  Regia: Jean-Pierre Melville
  20 2
  7.1