Filmele și serialele cu Richard Durden

  • Richard Durden

    Richard Durden

    80 de ani
    Data nașterii: 08.02.1944
    Locul nașterii: Hendon, Middlesex, England, UK
  • Churchill (2017)

    Filmul îl prezintă pe Winston Churchill și Ziua Z din anul 1944, în timpul căreia s-a declanșat debarcarea din Normandia, invazia Aliaților destinată eliberării Europei de sub dominația nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Regia: Jonathan Teplitzky
    52 9
    6.0
  • The Awakening (2011)

    Trezirea

    Acțiunea filmului este plasată în anul 1921. Obsedată de moartea logodnicului ei, Florence Cathcart își petrece timpul demitizând încercările unora de a pretinde că există fenomene supranaturale.

    Regia: Nick Murphy
    12 1
    6.4
  • From Paris with Love (2010)

    Din Paris cu dragoste

    Un obsedat de arme, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alături de noul său partener, James are ocazia să vadă o față obscură și complet ilegală a Parisului.

    Regia: Pierre Morel
    61 0
    6.4
  • Agora (2009)

    În Egiptul controlat de romani, în secolul 4 e.n., legendara astronoamă și astroloagă Hypatia (Rachel Weisz) rămâne prinsă în capcană în la fel de legendara bibliotecă din Alexandria. Țelul ei e să salveze prețioasa colecție de cărți a bibliotecii.

    Regia: Alejandro Amenábar
    48 2
    7.1
  • Pumpkinhead 4: Blood Feud (2007)

    Furia monstrului 4: O dispută sângeroasă

    Macelul începe, iar Pumpkinhead îi sacrifica fara mila pe toti cei care îi stau în cale. Un singur lucru mai este sigur: daca o Hatfield se va casatori vreodata cu un McCoy, totul se va petrece doar peste cadavrele celor doua familii!

    Regia: Michael Hurst
    1 0
    4.4
  • The Headsman (2005)

    Regia: Simon Aeby
    2 1
    6.1
  • Fingersmith (2005)

    Hoția

    "Fingersmith" prezinta ciocnirea vietilor a doua femei intr-un thriller victorian diform despre tradare, relatii homosexuale si comploturi

    4 0
    7.8
  • Oliver Twist (2005)

    Părăsit la o vârstă fragedă, Oliver Twist este obligat să trăiască într-o casă de muncă administrată de domnul Bumble, care fură din mâncarea, și așa puțină, a băieților. Disperat dar hotărât, Oliver evadează pe străzile Londrei.

    Regia: Roman Polanski
    10 2
    6.8
  • Dunkirk (2004)

    Evacuarea soldaților britanici și a aliaților francezi, înconjurați de armata germană de pe plaja și din portul din Dunkirk, Franța, între 26 mai și 4 iunie în 1940, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

    Scenariul: Alex Holmes
    7 1
    7.2
  • The Reckoning (2002)

    Calea spre mântuire

    Un preot pacatos trebuie sa salveze de la moarte o femeie nevinovata. Ne aflam in secolul XIV-lea in Anglia. Reckoning, o puternica poveste despre izbavire, urmareste un preot fugar (Paul Bettany) care se alatura unei trupe de actori itineranti...

    Regia: Paul McGuigan
    4 0
    6.4
  • Zoya (1995)

    Pe Zoya, Revolutia din 1917 o silește să ia viața de la capăt. Sunt prezentate încercările ei de a-și găsi fericirea într-o lume căreia nu îi aparține. La Paris sau New York, rusoaica ajunge pe culmile succesului, dar gândul o duce înapoi la Moscova.

    Regia: Richard A. Colla
    1 0
    6.6